Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Cijene Tisak paketa

Cure, jel i dalje vrijede ove cijene koje se navode na tisak paket stranici? http://www.tisakpaket.hr/hr-HR/cjenik-i-dimenzije.html Kaj nije bilo nešto ljetos da su snizili, ili su imali akciju, ne sjećam se više? (nisam dosta dugo slala tiskom) Trebam poslati L paket, ne znam dal da naplatim 33 kn ili koliko? Bezveze mi je naplatiti toliko a onda da mi kažete da je npr 25. Ne bi htjela ostat 'dužna', pa ni tih par kuna. Vidim da je L 27+ kutija 6 jel (malo me zbunjuje i činjenica da dosta cura na FB piše da je tisak jeftiniji od pošte) Hvala svima Brišem temu čim dobijem odgovor ;) Pozdrav
prije 21 dan, 22:20
Edit: Sad vidim ovo da piše na dnu stranice -- *Ukoliko Pošiljatelj usporedno s kupnjom ili u daljnjem roku od 30 dana (računajući od dana kupnje ambalaže) koristi poštansku uslugu TISAK PAKET, iznos poštarine za navedenu uslugu umanjit će se za iznos proporcionalan plaćenoj cijeni ambalaže. -- Znači daju mi popust ako sam slala u zadnjih 30 dana (a nisam) i skinu mi cijenu kutije? (ovo me zanima za ubuduće)
prije 21 dan, 22:26
Yep, ukratko možete ignorirati tu cijenu kutije, ako najavite L online bit će 27 kn, ako ne onda 30 kn. > GlowFat: > Znači daju mi popust ako sam slala u zadnjih 30 dana (a nisam) i skinu mi cijenu kutije? > (ovo me zanima za ubuduće) Od dana kad kupite kutiju imate 30 dana da je iskoristite kako bi se skinulo tih 6 kn
prije 21 dan, 22:41
Skida vam 6 kn odmah i ako na kiosku uzmete kutiju kad šaljete, ne morate ništa unaprijed kupovati pa se vraćati. 30 dana se ne odnosi na slanje, već na kupnju kutije. Dakle, ako ne pakirate unaprijed, cijena vam je 27 kn, ako pakirate unaprijed, kupite kutiju, 30 dana od tog dana pošaljete paket i isto vam je 27 kn.
prije 21 dan, 23:28
aha, a ako dobijem nekaj u kutiji, tj. ja sam primatelj, mogu li sačuvati i tu kutiju pa ponovo slati u njoj? Hvala na brzim odgovorima ;)
prije 20 dana, 22:27
Ne ,jer nemate bar kod koji se dobije prilikom kupnje kutije ,nemoze se dvaputa iskoristiti ,lp
prije 20 dana, 00:58
Ja sam prije par dana slala L paket, popunjen obrazac na prodajnom mjestu, 30 kn. A što se tiče kutija, ovdje na foruzmu je bila ideja da se iszokrenu i iskoriste za slanje poštom, to je super ideja, lijepo se da reciklirat.
prije 18 dana, 13:38
Pozdrav, zanima me smiju li se druge stvari slati u kuverti za dokumente osim dokumenata, npr. neka majica, lancici itdd
prije 16 dana, 16:11
> Paskvalina1: > Pozdrav, zanima me smiju li se druge stvari slati u kuverti za dokumente osim dokumenata, npr. neka majica, lancici itdd Smiju, rekla mi je prekjučer teta na tisku. One moraju upozoriti da je namijenjeno za dokumente, ali kupac je taj koji pakira, samo ju tražite da vam doda kuvertu.
prije 16 dana, 17:11
> AnaNikolic: > > Paskvalina1: > > Pozdrav, zanima me smiju li se druge stvari slati u kuverti za dokumente osim dokumenata, npr. neka majica, lancici itdd > Smiju, rekla mi je prekjučer teta na tisku. One moraju upozoriti da je namijenjeno za dokumente, ali kupac je taj koji pakira, samo ju tražite da vam doda kuvertu. Hvala !!
prije 16 dana, 18:45
Ja sam dobila robu u kuverti prije 3 dana.
prije 16 dana, 22:10
Meni ne daju, kaze da ne smiju nist drugo osim papira
prije 16 dana, 00:06
> Paskvalina1: > Pozdrav, zanima me smiju li se druge stvari slati u kuverti za dokumente osim dokumenata, npr. neka majica, lancici itdd meni nisu dali ako bih slala nakit u maloj kutijici, i na vise kioska su mi isto rekli, ali ako spakiram lancic u npr mjehuricastu foliju ili neku omotnicu onda bi primili. robu uopce ne zele stavljati u kuverte
prije 15 dana, 10:55
Hvala cure, sve jasno ,:) ,:)
prije 14 dana, 14:51
ako na tisku radis paket onda je s 20 kn,m25kn i L 30 kn jer tako?
prije 12 dana, 00:37
1 2 Sljedeći