Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

U dolasku Božića

![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/5daf89094c512e2aced1e2d7911009e8.jpg) Jel bi bilo zainteresiranih za ovakve kuglice?!? Nabavljam materijal s narudzbama bih krenula od 1.10. Cijena malih kuglica bila bi 15 kn, velikih 25 kn, za vecu količinu dogovorili bi popust. U izradi jos unikatnih i drugacijih stvari i dekoracija za bor i Bozic. Za sve informacije mozete i u poruke ;)
prije 19 dana, 09:22
Joj ne, počelo je 😭😭
prije 18 dana, 14:16
> IvanaHercegovac: > Joj ne, počelo je 😭😭 Zao mi je ako Vas (sto Vas) Bozic ne veseli. Tuzan komentar, cak sam i zaplakala. Znate, (ne tražim sazaljenje) ali bez posla, dvoje male djece, ovo radim iz ljubavi, opustanja i ruku na srce koristi... Barem da jedan dio osnovnoga pomognem suprugu platiti. Hvala na komentaru, pokolebali ste sva moja nadanja 😔😔😔😔
prije 18 dana, 14:56
Draga mimagy, nemojte se dati pokolebati ovakvim komentarima. Odavno na svijetu ne postoji empatije i razumijevanja za ljude, stoga me ne čudi da se uvijek javi netko pametan tko na svojoj koži možda nije osjetio što znači biti bez posla, raditi nešto iz ljubavi i potruditi se zaraditi novac na nešto drugačiji način kao što je ručni rad. I ja sam bez posla pa Vas razumijem. Cijenim Vaš trud i želju, pogotovo jer to radite zbog situacije u kojoj se nalazite. Sad će se ovdje javiti dežurni kritičari mojih krpica koji uvijek imaju nešto pametno za reći i misle da su uvijek u pravu. Žaloste me i ljute takvi komentari, ali sto ljudi, sto ćudi. Onaj tko nije osjetio što znači ne imati novca za osnovne stvari, neka se uopće ne javlja i komentira samo zato što mu je dosadno ili pak ima potrebu biti lonac poklopcu. Ja imam završeni petogodišnji faks, trenutno sam na burzi, ali ću uskoro ići raditi kao pomagač u hortikulturi, čupati drva, rezati biljke, kositi travu i sve što u to spada. I znate što, nije me briga što će tko reći, svaki posao se cijeni pogotovo ako ste voljni raditi i napraviti nešto za sebe i svoju obitelj. Stoga, samo hrabro i naprijed, ne obazirite se na komentare, slušajte sebe i mislite na svoju obitelj, a ne tko će što prdnuti ovdje na forumu. Lp❤️
prije 18 dana, 16:31
sve pohvale za trud...jako lijepo...sretno s prodajom....
prije 18 dana, 17:01
Evo sad će ove sretno s prodajom. Kad vam je toliko milo oko srca, kupite, pomozite.
prije 18 dana, 17:16
IvanaHercegovac..zasto tako ruzan komentar...kad dode vrijeme mozda i kupimo...lp
prije 18 dana, 17:22
Lijepe su sretno. 😀
prije 18 dana, 18:23
> IvanaHercegovac: > Evo sad će ove sretno s prodajom. Kad vam je toliko milo oko srca, kupite, pomozite. Meni ne treba pomoc, ima ljudi kojima je prece, koji nemaju krov nad glavom niti kruh mozda sutra na stolu. Ja samo zelim svojim trudom omogućiti svojoj obitelji dostojan zivot, kada vec posao bez veze nemogu dobiti.
prije 18 dana, 22:12
> Elliesabb: > Draga mimagy, nemojte se dati pokolebati ovakvim komentarima. > Odavno na svijetu ne postoji empatije i razumijevanja za ljude, stoga me ne čudi da se uvijek javi netko pametan tko na svojoj koži možda nije osjetio što znači biti bez posla, raditi nešto iz ljubavi i potruditi se zaraditi novac na nešto drugačiji način kao što je ručni rad. > I ja sam bez posla pa Vas razumijem. Cijenim Vaš trud i želju, pogotovo jer to radite zbog situacije u kojoj se nalazite. > Sad će se ovdje javiti dežurni kritičari mojih krpica koji uvijek imaju nešto pametno za reći i misle da su uvijek u pravu. Žaloste me i ljute takvi komentari, ali sto ljudi, sto ćudi. > Onaj tko nije osjetio što znači ne imati novca za osnovne stvari, neka se uopće ne javlja i komentira samo zato što mu je dosadno ili pak ima potrebu biti lonac poklopcu. > Ja imam završeni petogodišnji faks, trenutno sam na burzi, ali ću uskoro ići raditi kao pomagač u hortikulturi, čupati drva, rezati biljke, kositi travu i sve što u to spada. > I znate što, nije me briga što će tko reći, svaki posao se cijeni pogotovo ako ste voljni raditi i napraviti nešto za sebe i svoju obitelj. > Stoga, samo hrabro i naprijed, ne obazirite se na komentare, slušajte sebe i mislite na svoju obitelj, a ne tko će što prdnuti ovdje na forumu. > Lp❤️ Hvala Vam od srca ❤️ Puno srece Vam zelim.
prije 18 dana, 22:14
Mimagy , zanimljive su kuglice, samo hrabro i sretno.
prije 18 dana, 10:40