Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

E-građani pomoc

Pozz dali je tko imao situaciju kao ja 😂 Zaboravila sam sifru na sustavu, i takoder sam zaboravila odgovor na pitanje pa me zanima dali mi fina to moze reaktivirati bez da mi naplati isto 😂
2020 09 13
imate ako zaboravite lozinku https://epass.gov.hr/PwdRecovery1.aspx jeste tu pokušali?
2020 09 13
> IvaMiaa6645: > Pozz dali je tko imao situaciju kao ja 😂 Zaboravila sam sifru na sustavu, i takoder sam zaboravila odgovor na pitanje pa me zanima dali mi fina to moze reaktivirati bez da mi naplati isto 😂 Mislim da se to ne naplacuje. Nisam ni skuzila da mi ne radi ta aplikacija,a tako je i kad mob promijenis moras nanovo upisat. Uglavnom sutra cu ic pq jabim jel naplacuju.
2020 09 13
Jesam, imala sam 5 pokusaja i sve fulala pise javite se u finu Tko zna koji sam ja odgovor na pitanje stavila, nigdje zapisala nisam 😂 > sanjaurban: > imate ako zaboravite lozinku > https://epass.gov.hr/PwdRecovery1.aspx > jeste tu pokušali?
2020 09 13
E da ja sam mob promijenila pa mi nije sifra bila spremljena Uzas 🥺> kkorina: > > IvaMiaa6645: > > Pozz dali je tko imao situaciju kao ja 😂 Zaboravila sam sifru na sustavu, i takoder sam zaboravila odgovor na pitanje pa me zanima dali mi fina to moze reaktivirati bez da mi naplati isto 😂 > Mislim da se to ne naplacuje. Nisam ni skuzila da mi ne radi ta aplikacija,a tako je i kad mob promijenis moras nanovo upisat. Uglavnom sutra cu ic pq jabim jel naplacuju.
2020 09 13
A zašto ne uđete u e-građani tokenom od banke?
2020 09 13
Ja sam bila na fini. Uglavnom nista se ne baplacuje,a svaka promjena moba iziskuje ponovni odlazak u finu kao sto i u banci morate ic da vam aktiviraju mbanking. Isto je i za sifru ak nis ne radi u finu po novu.
2020 09 16