Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Žute fleke od znoja

Pozdrav svima, sve moguće bijele majice mi traju samo 2-3 nošenja jer dobijem žute fleke ispod pazuha koje ne idu dolje. Probala sam ocat i sodu bikarbonu i onaj kremasti deterdžent perin. Još neke ideje i savjeti? Hvala :)
prije 16 dana, 15:55
Domestos. Skida žute mrlje i dezinficira. Ja sam skinula sa pamučne majice. Samo pazite ako je neka jako fina tkanina, bluza i sl...
prije 16 dana, 16:05
Ovo mi je super za skidanje fleka sa odjeće. Ima za kupiti u Mulleru. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/483c9ad981b67e107da583ddd4a266ba.jpg)
prije 16 dana, 16:07
Zapisujem, hvala :)
prije 16 dana, 16:57
Probajte koristiti dezodoranse bez aluminija jer upravo zbog njih nastaju zuti/bijeli tragovi. Meni sa crne robe nije bilo moguce skinuti mrlje, sa bijele sam skidala sa izbjelivacem
prije 16 dana, 07:59
Domestos odlican za te zute mrlje!😁
prije 16 dana, 08:12
Moj muz koristi onaj kremasti bijeli tvrdi stick od Dove. Ne moze korisriti tekuce stickove (oni kao mlijeko npr.) ni dezodoranse jer ima jaki znoj i za par sati se vec "osjeti" s takvim preparatima. Jedino sto mu izdrzi cca 24 sata je taj od Dove. Međutim, sve majice mu imaju fleke ispod pazuha i te fleke ne idu ca. Majice su u boji i osjetljive i ne znam kako da to operem. Probala sam i trljati sapunom iz DM-a za tvrdokorne mrlje, mrvicu se samo skinulo, ali vecina je ostala. Ja koristim tekuci stick i nemam te probleme sa svojom odjecom.
prije 16 dana, 09:52
> IvonaKarasov: > Moj muz koristi onaj kremasti bijeli tvrdi stick od Dove. Ne moze korisriti tekuce stickove (oni kao mlijeko npr.) ni dezodoranse jer ima jaki znoj i za par sati se vec "osjeti" s takvim preparatima. Jedino sto mu izdrzi cca 24 sata je taj od Dove. Međutim, sve majice mu imaju fleke ispod pazuha i te fleke ne idu ca. Majice su u boji i osjetljive i ne znam kako da to operem. Probala sam i trljati sapunom iz DM-a za tvrdokorne mrlje, mrvicu se samo skinulo, ali vecina je ostala. Ja koristim tekuci stick i nemam te probleme sa svojom odjecom. Znam da nije tema ali ne mogu izdržati da ne napišem. Vichy mineralni deodorans 24h je fenomenalan, miris ne probija cijeli dan!! :) Nema aluminija niti alkohola. Moje tople preporuke! <3 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8da9ef7916fc817001f4b16b4f56782f.jpg)
prije 15 dana, 15:10
> Anitich_5: > > IvonaKarasov: > > Moj muz koristi onaj kremasti bijeli tvrdi stick od Dove. Ne moze korisriti tekuce stickove (oni kao mlijeko npr.) ni dezodoranse jer ima jaki znoj i za par sati se vec "osjeti" s takvim preparatima. Jedino sto mu izdrzi cca 24 sata je taj od Dove. Međutim, sve majice mu imaju fleke ispod pazuha i te fleke ne idu ca. Majice su u boji i osjetljive i ne znam kako da to operem. Probala sam i trljati sapunom iz DM-a za tvrdokorne mrlje, mrvicu se samo skinulo, ali vecina je ostala. Ja koristim tekuci stick i nemam te probleme sa svojom odjecom. > Znam da nije tema ali ne mogu izdržati da ne napišem. Vichy mineralni deodorans 24h je fenomenalan, miris ne probija cijeli dan!! :) Nema aluminija niti alkohola. Moje tople preporuke! <3 > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8da9ef7916fc817001f4b16b4f56782f.jpg) Hvala puno, probati cemo :) nemamo sta izgubiti, ako njemu ne pase, ja cu ga koristiti
prije 15 dana, 16:44
Iskreno nisam ni razmišljala da je možda do dezedoransa, uzet ću u obzir!
prije 15 dana, 18:51
> Jagoda_letgo: > Iskreno nisam ni razmišljala da je možda do dezedoransa, uzet ću u obzir! sigurno je do toga i ja sam imala problem dok nisam promjenila :D inace su mi se majice zavrsile u smecu :') :')
prije 15 dana, 19:48
> Anitich_5: > > IvonaKarasov: > > Moj muz koristi onaj kremasti bijeli tvrdi stick od Dove. Ne moze korisriti tekuce stickove (oni kao mlijeko npr.) ni dezodoranse jer ima jaki znoj i za par sati se vec "osjeti" s takvim preparatima. Jedino sto mu izdrzi cca 24 sata je taj od Dove. Međutim, sve majice mu imaju fleke ispod pazuha i te fleke ne idu ca. Majice su u boji i osjetljive i ne znam kako da to operem. Probala sam i trljati sapunom iz DM-a za tvrdokorne mrlje, mrvicu se samo skinulo, ali vecina je ostala. Ja koristim tekuci stick i nemam te probleme sa svojom odjecom. > Znam da nije tema ali ne mogu izdržati da ne napišem. Vichy mineralni deodorans 24h je fenomenalan, miris ne probija cijeli dan!! :) Nema aluminija niti alkohola. Moje tople preporuke! <3 > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/8da9ef7916fc817001f4b16b4f56782f.jpg) gdje kupite? :D cijena ?
prije 15 dana, 19:48
Na lijepa.hr od 75-100 kn, ovisno o tome u kojem je obliku. Vjerojatno se može nabaviti i u svim ljekarnama.
prije 13 dana, 10:43