Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pomoć, šta dalje?

Dakle cure, priča je ovakva. Uplatila sam dotičnoj Nikolini Bradarić : https://mojekrpice.hr/nikolinab13-338957 270 kn za ABH paletu šminke. Obećala je poslati "odmah u ponedjeljak". Taj ponedjeljak još nije stigao... Isprike su različite, te ispiti, te je pošta daleko, te je sad u bolnici... U trenutku uplate, imala je 17 pozitivnih povratnih, reko, dovoljno.. Stavljam i slike razgovora. Dobila je negativnu, upozorila sam adminke, ne znam šta više mogu napraviti.....?
2020 09 22
Stavim slike razgovora kad se bude moglo, trenutno neće učitavati slike..
2020 09 22
Otvoriti temu u kojoj je njeno puno ime i prezime u naslovu. linkajti joj tu temu i objasniti da svatko tko ugugla njene podatke može vidjeti da je prevarantica. Staviti podatke u temu 'Crna lista'. Naći je na društvenim mrežama i ispljuvati je pred frendovima. To je početak ;)
2020 09 22
> gitadevi: > Otvoriti temu u kojoj je njeno puno ime i prezime u naslovu. linkajti joj tu temu i objasniti da svatko tko ugugla njene podatke može vidjeti da je prevarantica. Staviti podatke u temu 'Crna lista'. Naći je na društvenim mrežama i ispljuvati je pred frendovima. To je početak ;) Ok,hvala. Ja naivna se još uvijek nadam da će uskrsnuti i poslati. Morati ću tako,očito.
2020 09 22
Koji je to ponedjeljak bio? Što se čeka sa svime kako gitadevi navela? 😁
2020 09 22
To je bilo 07.09. Ja sam uplatila i ona obećala poslati.. U međuvremenu smo se čule i ona me uvjeravala da je sve u redu i da će poslati.. Sad se već tri dana nije javila.. Ne kužim šta se desilo jer je po svim povratnim bila idealna prodavačica..Šta je baš sa mnom odlučila postati prevarantica???? Napravit ću tako jer očito nemam drugog izbora samo čekam da proradi upload slika da mogu priložiti i razgovore.
2020 09 23