Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Bug s postavljanjem slika?

Na svim novim artiklima koje sam učitala mi slika ne stoji kako treba Odem na edit i okrenem je i opet ne stoji uspravno Jedino kad kliknem baš na nju se prikaže ispravno Ima li još netko takvih problema?
prije 23 dana, 14:12
Da, uvijek, nikad rotiranje ne funkcionira; zato fotografije za koje znam da će se uploadati "preokrenuto" odmah provlačim kroz postimages.org platformu (ujedno "olakšam" slike), ima i drugih, odaberem željeni format (na pr. 640x480), "save as" i onda te fotke uploadam ovdje. Svaki put kad kod slikanja okrećem aparat (u mom slučaju) takve fotografije će trebati dodatnu obradu zbog rotiranja. Ne pomaže ni prethodno rotiranje u aparatu ili u samom folderu u kompu. Ne znam to stručno objasniti, taj fenomen, ali barem sam skužila princip koji se redovito događa i "doskočila" mu (na jednoj drugoj prodajnoj platformi nema problema, fotografije uploadam direktno iz foldera bez prethodne obrade tj. odmah stoje onako kako trebaju stajati). Ipak, ako postoji opcija "rotiranje" na nekoj stranici, mislim da bi trebalo funkcionirati bez prethodne obrade, no zašto ne funkcionira, nije mi jasno kao i još neki tehnički detalji ovdje (na pr. zašto se pojedini oglasi, čak i kad ih izbrišem i ponovo formiram, ne otvaraju normalno da se može svih pet slika redom pogledati/listati, nego se samo prva vidi u normalnoj veličini, ostale četiri ispod u malom formatu i ne cijele i "listanje" ne funkcionira, ne može se ni lijevo ni desno od prve slike.)
prije 22 dana, 16:10
Hvala na opsežnom odgovoru, očito da imaju neki bug jer neke koje sam odrezala na kvadratni format u INdesignu one mi normalno stoje, a ove ostale koje sam samo uploudala stoje krivo :'(
prije 22 dana, 16:47
Nema na čemu, i drugi put :") Pa provuci i ostale kroz INdesign ili probaj postimages, odaberi format koji sam označila, prethodno ih okreni kako treba u folderu, vrati ih "sejvajući" :") i uploadaj ovdje, trebalo bi biti dobro. Prihvatila sam nedostatke (ima ih još, na pr. limitirani broj znakova po jednoj poruci, u profilu ili u samom oglasu, to bi bilo dobro da je neograničeno), bitno da se išta može uploadati i da stranica općenito funkcionira. o:)
prije 22 dana, 18:04
Jesam :) zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano >:(
prije 22 dana, 18:39
Super :") Ma bitno da ide, makar i komplicirano o:)
prije 22 dana, 23:23