Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

HZMO- testiranje

Pozdrav svima, ima li netko iskustva sa testiranjem za posao u HZMO- u? Što se tiče pisanog dijela, postoji li neka skripta ili skraćena verzija onoga što traže? Što pitaju na intervju? Unaprijed hvala
prije 12 dana, 01:27
Nisam bila na testiranju za HZMO, već za jedan grad/općinu u Istri gdje sam na kraju bila i primljena, a mislim da su procedure dosta slične. Nema skripte, uči se po zakonima koje su objavili kao izvore. Proći svaki zakon jedno dva-tri puta, zapamtiti najosnovnije i to je to. Ako se testira i strani jezik, proći osnovnu terminologiju (ja sam npr. imala talijanski). Pripremi se na pismeno testiranje i usmeni intervju.
prije 9 dana, 16:14
Nažalost daju samo popis Zakona i onda pitaj Boga što će biti na testu. I ja sam se prijavila tamo za posao. Čitati ću zakone koje su napisali pa kako bude. Što se tiče intervjua on služi za eliminaciju nepodobnih. Može biti da je drugačije, ali evo idem baš da vidim kakva je situacija kod mene
prije 9 dana, 10:54
Hvala vam na odgovorima. Ima baš dosta toga, pa sam se ponadala da postoji neka skraćena verzija. A ništa, sretno nam bilo. :)
prije 8 dana, 20:44
Hvala vam na odgovorima. Ima baš dosta toga, pa sam se ponadala da postoji neka skraćena verzija. A ništa, sretno nam bilo. :)
prije 8 dana, 20:44
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj