Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Francuski lezaj i gljivice

Postovanje,kupila sam nedavno francuski lezaj i sva sretna zbog sanduka natrpala visak posteljine unutra,kada sam vadila posteljinu osjetim miris plijesni i nadjem mjesta gdje su gljivice napale...cini mi se da je zahvacen i podni lesonit i stranice na mjestima,zapravo sve.Inace,soba zdrava,nikad nisam imala slicnih problema nigdje,pretpostavljam da je sanduk mogao disati da ne bi bilo problema..vidim da je problem tek u nastanku,golim okom se nista ni ne vidi,samo osjetim miris...znam da se sprejevi protiv gljivica tipa muffa killer ne smiju koristiti na iverici i drvenim povrsinama..bas sam nesretna,ne bih bas bacala krevet koji sam tek kupila..pomagajte,svaki savjet je dobrodosao :,'(
2020 10 26
To Vam je vlaga. Vjerojatno je drvo bilo vlažno. Trebate sve povaditi i pustiti da se dobro osuši, što češće ga i ostaviti otvorenog kad god možete. To će se isušiti i onda suhom krpom možete prebrisati, ako još bude tragova vlage.
2020 10 26
Pozz ,mozete prebrisati krpom namocenom u razrjedenu varikinu ili domestos.To ce ubiti gljivice i miris.Samo pustite da se dobro osusi nakon toga.
2020 10 27
Moja sestra je imala slican krevet kojem se podnica mogla dizat i dole je bio sanduk i isti problem je imala. Dvije opcije imate ili kupit novi krevet ili ga dizat svaki dan da se lufta pa se to nece vise dogadat.
2020 10 27
Hvala za komentare.Izbusila sam dno sanduka,rupe su promjera 5-6 cm...mozda ce se prazan i izbusen izluftati s vremenom,prebrisat cu kako ste mi predlozile.Savjet za one koje misle kupiti francuski krevet,kupujte samo sa podom koji se moze pomicati,ima takvih..ja sam pogrijesila.Zivjele :D
2020 11 01