Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Paketi i posta

Svima je opce poznato da postari samo ostave onaj papiric bez pokusaja dostave paketa.. No sto ako ne ostave niti taj papiric? Danas mi je dosla obavijest za paket koji sam narucila sa jedne stranice koja ima tracking. Dobila sam obavijest i na mailu i u obavijestima na stranici. U mailu tocno kaze kako je paket spreman za podizanje i po tracking broju mogu vidjeti da je ''pokusano'' urucenje istog u 7:50.. U redu, odem do sanducica po ocekivani papiric, no nema ga.. Jel se nekom dogodilo ovako nesto i sto napraviti? Zivim u vecem gradu (trenutno nisam u OS) i ne znam u kojoj posti su ostavili paket uopce.
2020 11 05
Jooooj, meni se to već par puta dogodilo... jednom mi je pisalo da je pokušaj dostave bio u 5 i 5, sjećam se jer je brojka laka za pamćenje. Koji to poštar dostavlja u to doba?! Otišla sam u svoj loaln pošt. red i tamo su na osnovu šifre za praćenje otkrili da je paket u centralnoj pošti i da iz nje nije ni krenuo. Istu pomoć bi vam trebali pružiti i telefonsi , iz službe za korisnike, ali to je malo teža misija njih dobiti :|
2020 11 05
Nakon neuspjelog uručenja ide u neki od ureda, trebalo bi u sustavu nakon nekog vremena biti unešeno u kojem se točno uredu nalazi. Ili nazovete pa pitate da vam kažu prema šifri. Odete tamo, kažete da imate paket na svoje ime i to je to
2020 11 05
Ja sam imala istu situaciju ovaj tjedan. Naručila paket preko jedne stranice, stiže poruka od poste u 17:40 kako mi dostavljaju paket - zurim kući i ništa. Oko 20 h zovu me iz poste kako imaju problema, ne mogu večeras i pitaju me kad mi odgovara. Dogovorili smo se za iduće jutro. Prođe cijeli dan, opet ništa. Sutradan ništa. Tek kad sam prigovor napisala, dostavili su mi ga. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/00223fd71050c7f5da1cde7f9f417824.jpg) Katastrofa su. Inače ih izbjegavam, no nekad jednostavno moram preko njih i gotovo svaki put nešto bude kako ne bi trebalo.
2020 11 06
> PigmyPuff: > Nakon neuspjelog uručenja ide u neki od ureda, trebalo bi u sustavu nakon nekog vremena biti unešeno u kojem se točno uredu nalazi. Ili nazovete pa pitate da vam kažu prema šifri. Odete tamo, kažete da imate paket na svoje ime i to je to To bi tako trebalo biti. Međutim, nije usamljena pojava da neuspjelog uručenja nije ni bilo, a pošiljka bude izgubljena u bespućima poštanskog sustava.
2020 11 06
> gitadevi: > To bi tako trebalo biti. Međutim, nije usamljena pojava da neuspjelog uručenja nije ni bilo, a pošiljka bude izgubljena u bespućima poštanskog sustava. Ma znam, zato i kažem da je to nakon neuspjelog pokušaja uručenja. U Zagrebu mi je to bilo tako svaki put, a sad ne znam kako je kad im se ne da ni pokušati uručiti.
2020 11 06