Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Molim savjet

Drage krpičarke - imam neodlučnu prodavačicu. Što bi vi napravile da ste na mom mjestu? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e03c84db568af2b5146ceb724844c689.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/98149767fa2f13697d11d1847873873a.jpg)
prije 28 dana, 14:01
Pozdrav Kosjenka, osobno sam mišljenja da otvaranje teme nije bilo potrebno. Prodavačica je vrlo ljubazno pojasnila situaciju i ispričala se. Nije nimalo čudno da neki kupci ne odgovaraju isti dan na poruke pa da je vjerojatno zbog toga Vama dala podatke za uplatu. Moj Vam je savjet da ispriku prihvatite i negdje drugdje probate naći sličan nakit. Da ste već uplatili, to bi onda bila druga priča. Ovako - po meni nepotrebno živciranje i prozivanje prodavačice. lp
prije 28 dana, 14:22
Ne bih se složila. Meni je ovo potpuno neodgovorno ponašanje. Jednako onoj situaciji u kojoj cure traže podatke pa ne uplate.
prije 28 dana, 15:14
> marija13: > Ne bih se složila. Meni je ovo potpuno neodgovorno ponašanje. Jednako onoj situaciji u kojoj cure traže podatke pa ne uplate. TOčno tako.
prije 28 dana, 15:17
> gitadevi: > > marija13: > > Ne bih se složila. Meni je ovo potpuno neodgovorno ponašanje. Jednako onoj situaciji u kojoj cure traže podatke pa ne uplate. > TOčno tako. I ja se slazem sa tim
prije 28 dana, 19:29
Kad se kupcu ostave podaci za uplatu, tog momenta bi artikal trebao biti rezerviran i gotova priča.
prije 28 dana, 20:16
Pretpostavljam da na savjet ste mislili da li ostaviti povratnu ili ne na ovu (ne)suradnju. Osobno ne bih, jer se ipak javila i objasnila, možda se zaista smotala oko toga kome je dala podatke ili s kim se dogovarala.
prije 28 dana, 20:49
Kao da ta cura "koja se javila prije" zna da se javila prije vas, mislim svasta. Kaze joj da je prodano i gotovo. Komplicira bezveze.
prije 28 dana, 20:51
> nefertiti111: > Kao da ta cura "koja se javila prije" zna da se javila prije vas, mislim svasta. Kaze joj da je prodano i gotovo. > Komplicira bezveze. A baš.....osim ako nije i ovoj "prvoj" dala podatke za uplatu, a ta već uplatila.
prije 28 dana, 20:56
Izgleda da je prodavačica dala više osoba podatke. Ja osobno ovakve situacije rješavam kroz inbox gdje lijepo objasnim kako očito imamo dvije dijametralno suprotne definicije pojma "slobodan artikal". Jer, ako mi kažete da je proizvod slobodan onda mi je dostupan za kupnju. Stoga lijepo objasnim da mi je krivo rečeno u početku u prvoj poruci jer očito nije bio slobodan. Podavačica, pak, misli da je slobodan onaj proizvod za koji nije uplaćen novac, dobar dio njih nema u vidu prijašnje upite za traženi predmet. Imala sam više takvih suradnji pa sam iskusna :)
prije 28 dana, 21:04
Ja bih pomislila da je nečija uplata bila brža, bilo bi mi malo krivo, a onda bih se istuširala toplom vodom, napravila čaj od mente i grizla keks.
prije 28 dana, 21:13
Da, ali nije ovo igra brzog prsta. Tu se nalaze odrasle žene koje bi trebale znati iskomunicirati situaciju. Nije mi fora ako mi nešto, zašto mi je rečeno da je slobodno, postane odjednom neslobodno. Vjerujem da postoji fer način komunikacije. Imala sam i jednih i drugih slučajeva. Naravno, nije za negativnu ocjenu, ali svejedno nije korektno.
prije 28 dana, 21:19
Meni osobno se čini najkorektnije mišljenje korisnice jackrussel: "Kad se kupcu ostave podaci za uplatu, tog momenta bi artikal trebao biti rezerviran i gotova priča." Definitivno nije u redu podijeliti svoje podatke za uplatu nekolicini korisnica pa koja prva uplati. Ne vidim drugog razloga zašto je odbila prodati predmet. Ja sam joj novac danas uplatila, ali sam uplatu uspjela na vrijeme stornirati. Ne planiram Lalalandhahahd ostaviti negativnu jer se ispričala, ali ću joj poslati link na ovaj topic.
prije 28 dana, 21:44
Kod mene na profilu piše prodam onome tko prvi traži podatke za uplatu. Nema veze ako se netko prije javio i npr pitao da li je slobodno, i onda muk. Onaj tko traži podatke za uplatu taj i kupuje i tu je kraj priče.
prije 27 dana, 22:44
Ako je dala podatke za uplatu vise osoba, onda je s tim osobama trebala dogovoriti neki rok za uplatu ili odustajanje, a ne nastaviti dijeliti podatke okolo, pa tko, i kad, uplati. A to tko se prvi javio nema nikakve veze. Koliko ih se javi, ispilaju sa 100 pitanja i vise se nikad ne jave. Ili odgovaraju svako par dana i ocekuju da ih artikal ceka.
prije 27 dana, 22:52
1 2 Sljedeći