Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Mliječni zubići

Pozdrav drage mame😊 Jučer sam vodila sina na prvi pregled zubića (ima 1 godinu ) jer mu se stvaraju naslage na gornjim zubićima koje četkicom nikako ne mogu skinuti (a i neda baš) pa mi je stomatolog preporučio maramice za čiščenje mliječnih zubića kako mu se ne bi stvorio karjes pa me zanima da li ste vi koristile te maramice i od kojih proizvođača?
prije 23 dana, 19:20
ja sam svojoj kćeri čistila sa maramicama od 8 mjeseca pa negdje do 2 godine. to ti je odlično . ne sjećam se koji proizvođač al potražit ću sad na netu.
prije 23 dana, 20:16
ove sam koristila jer tada nije bilo baš izbora (prije 10 godina). Moraš biti uporna. Ispočetka je bilo malo na silu otvorim joj usta i nabrzinu očistim. poslije se opustila i naviknula pa sam mogla detaljno očistit... Moja sad ima 11 godina i nema niti jedan karijes. pere zube ujutro i navečer od 2 godine i to je to. https://www.watsons.com.sg/baby-toothwipes-apple-20-s/p/BP_22662 vidim da sad ima puno veći izbor.
prije 23 dana, 20:18
Hvala vam na savjetu.😊 Nadam se da će se i moj bebac naviknuti da se ne mučimo ni on ni ja po par puta na dan 😅 . Baš ćemo probati s tim maramicama možda nam i olakšaju proces pranja zubića.
prije 23 dana, 20:47