Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Visoke curke

Bokić, imam pitanje za visoke curke...gdje kupujete traperice u zadnje vrijeme? Ja u kojoj god trgovini, pogledam i probam to je sve nešto do gležnja niskim curkama, meni dođu kao capri 😂 i još polovicu njih ne mogu zakopčati jer imam šire kukove/bokove...pa kad nađem veći broj koji mogu zakopčati bude na dnu nogavica širi, kao da ide u trapez a ja mršava...valjda misle ako imaš jače kukove i bokove, da imaš i deblju nogu 🤷‍♀️ Mislim na moderne uske (skinny) traperice i po što povoljnijoj cijeni naravno... Nemojte mi nuditi traperice s krpica, tu mogu i sama potražiti, ali traperice volim probati prije kupnje i nekako mi je to artikl koji volim imati novi iz trgovine 😜😅
2020 11 14
Imam isti problem...no nedavno sam u S. Oliveru kupila traperice koje su mi preduge. Skinny sa dosta elastina i baš mekane na dodir (crne) Ne znam koliko ste visoki, ja sam 180cm i još sam si preniska :')
2020 11 14
Hvala puno cure, pogledat ću ako uspijem naći tamo nešto... :")
2020 11 14
Ajoj, i meni sve kratke i preširoke u struku, ako su mi u struku dobre onda su mi toliko uske u nogama da ih jedva skinem u kabini. I da, obično mi fali 10 cm hlača. Recept mi je da idem od dućana do dućana i isprobavam i taj dan se koncentriram samo na traperice. Dućani mijenjaju i ponude i krojeve. To da ću kupiti traperice ovdje naslijepo biti će - nikad! Traperice i cipele moraju se isprobati u mom slučaju.
2020 11 14