Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Okreću li se slike samo s moba?

Bok svima, sad mi je upalo u oko da je netko napisao kako mu se slike okreću samo kad ih uploada s moba, je li tako svima? Ako jest, javite mi da konačno to riješimo jer IT to već neko vrijeme testira. Za prijavu treba link na artikl i fotka u originalu, te sistem i browser koje koristite.
2020 11 16
Da, sve naopako
2020 11 16
Valjda bi IT ekipa znala u čemu je problem da već neko vrijeme testira 🤦🏼‍♀️
2020 11 16
> dextroza: > Valjda bi IT ekipa znala u čemu je problem da već neko vrijeme testira 🤦🏼‍♀️ E uzela ste mi rijec iz usta
2020 11 16
Jao, jao, jao... to cu samo reci za "IT" ekipu. Pa da krenemo... na bok (odnosno okrenuto na landscape) se uploadaju i one slike koje su slikane mobitelom kao portrait, one koje su slikane kao landscape se i uploadaju na landscape. Sto bi znacilo da kod uploada na stranicu, IT ekipa treba poataviti da se slike automatski uploadaju kako su slikane (portrait-portrait, landscape-landscape) jer im za sada stoji da se sve slike okrecu na landscape bez obzira kako su slikane.
2020 11 16
> IvonaKarasov: > > dextroza: > > Valjda bi IT ekipa znala u čemu je problem da već neko vrijeme testira 🤦🏼‍♀️ > E uzela ste mi rijec iz usta Stvarno komedija, pa nema se tu baš previše za testirati... portrait/landscape i upload mobitel/desktop težak izazov za IT tim, čuj IT, pa to prosječna baba istestira x-)
2020 11 17
Meni okreće i kada s kompa stavljam. Pa svaki put nanovo skidam te postavljene fotke i ponovno stavljam..
2020 11 17
> dextroza: > > IvonaKarasov: > > > dextroza: > > > Valjda bi IT ekipa znala u čemu je problem da već neko vrijeme testira 🤦🏼‍♀️ > > E uzela ste mi rijec iz usta > Stvarno komedija, pa nema se tu baš previše za testirati... portrait/landscape i upload mobitel/desktop > težak izazov za IT tim, čuj IT, pa to prosječna baba istestira > x-) x-)
2020 11 18
Kako postavite da nije naopako?> blozo29: > Meni okreće i kada s kompa stavljam. Pa svaki put nanovo skidam te postavljene fotke i ponovno stavljam..
2020 11 19
> PatriciaFrida: > Kako postavite da nije naopako?> blozo29: > > Meni okreće i kada s kompa stavljam. Pa svaki put nanovo skidam te postavljene fotke i ponovno stavljam.. S moba ne mogu to promjeniti, nego samo s kompjutera. Prvo stavim sve fotke, kad ih postavi, spremim oglas, udjem u svoj profil, otvorim taj oglas i jednu po jednu fotku spremim na komp (desni klik na misu-save photo), onda idem prepraviti postavljeni oglas, mičem prvotno postavljene fotke i stavljam ove koje sam prethodno skinula, izravnam ih i objavim oglas. Dosta komplicirano, ali funkcionira :D
2020 11 19
Ja doslovno ne mogu već 2 mjeseca sigurno preko mobitela uopće staviti sliku. Smanjim je, nije prevelika, ispiše mi i too low nešto. Onda ajde ipak prebacim slike na laptop, što mi uopće nije zgodno - previše gubljenja vremena, ali ajde, i slike sa laptopa , nakon što ih ja ispravim, provjerim veličinu i to - kod uploada se opet vrate na landscape. Mislila sam da je do mog profila, štaja znam, nisam baš stalno aktivna, ali sam korektan kupac i prodavač, pa nemam sumnje da je to profila osim s tehničke strane. Probala sam otvoriti novi profil, ovaj, ali isto se događa sa slikama s moba- sve identično. A i s laptopa.
2020 11 19
> Admin2nd: > Bok svima, > sad mi je upalo u oko da je netko napisao kako mu se slike okreću samo kad ih uploada s moba, je li tako svima? > Ako jest, javite mi da konačno to riješimo jer IT to već neko vrijeme testira. Za prijavu treba link na artikl i fotka u originalu, te sistem i browser koje koristite. nemam iskustva u IT-u, ali s obzirom kakva je stranica mislim da bi i netko sa znanjem ''hello world'' mogao bolje napravit.
2020 11 19
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7915f5c61939c909f209a5d2253f8993.jpg) Evo npr....moj noviji artikla....veca slika koju prikazuje je broj 3. Tu se prikazuje normalno, a dolje u manjem okviru je izvrnuta. Kad pokušam to ispraviti ne ide, onda mi se sve izvrne. I sad kako ih god okrenem, bilo na mobu, na kompu ili bas u artiklu da uredim sliku, uvijek mi se učita vodoravno bar jedna od više slika.
2020 11 21
Ono što Vam mogu pomoći jer sam u istom problemu sve slike naopako. Slučajno sam otkrila da kad slike koje poslikam screenshotam i te preuzmem za objavu onda su onako kako trebaju biti.
2020 11 23
Uz problem preokrenutih slika, ne mogu se prijaviti putem mobitela. Traje već nekoliko dana, s tim da se ponekad mogu prijaviti samo ujutro. Zbog toga sve slike moram prebacivati na laptop što produžava cijeli proces. Nadam se da će se konačno sve to riješiti jer je i bez toga stranica jako loša te ju treba što prije modernizirati.
2020 11 23
1 2 3 4 Sljedeći