Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zašto se ne brišu oglasi sa krivim tagovima???

Pun mi vas je kufer sa vašim krivim tagovima.Jeste vi svjesne da tako ne privlačite kupce nego ih odbijate? Idete mi na živce nenormalno. I zašto nitko od admina ne reagira na takve oglase ???
prije 13 dana, 13:27
> Jelena505: > Pun mi vas je kufer sa vašim krivim tagovima.Jeste vi svjesne da tako ne privlačite kupce nego ih odbijate? Idete mi na živce nenormalno. I zašto nitko od admina ne reagira na takve oglase ??? Možda ih je premalo. Možda brišu, ali takvi se oglasi uporno dižu, možda... se jednostavno ne ulaže u portal. A da se odobrava oglas prije objave, puno bi se toga izbjeglo.
prije 13 dana, 16:18
Potpisujem svaku rijec! Svaka druga ima pogresne tagove cini se ko da ih je nemoguce sve obrisat. > Jelena505: > Pun mi vas je kufer sa vašim krivim tagovima.Jeste vi svjesne da tako ne privlačite kupce nego ih odbijate? Idete mi na živce nenormalno. I zašto nitko od admina ne reagira na takve oglase ???
prije 13 dana, 19:50
Ocito ne vrijede za sve ista pravila Ne brisu se svima oglasi s krivim tagovima Nrke cure imaju 90% profila krive tagove i ništa Pisala sam adminu i nije maknula oglase Tak da ne znam sto misliti
prije 13 dana, 20:16