Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Tanka kosa bez volumena

Bok svima, ja muku mučim s tankom kosu. Mogu reći da mi najviše problema stvara volumen (kojeg nema uopće, kosa pada u potpunosti uz tijeme) i zamašćivanje (ne izdrži mi ni drugi dan bez šampona za suho pranje). Nedavno sam naletila na post o Authentic Beauty Concept Amplify Mousse, pjeni za stiliziranje koja navodno čini velike razlike u volumenu. Ima li netko da ju je koristio i zna pomaže li uistinu? Voljela bih probat, no budući da je cijena za 200 ml skoro 200 kn, smatram da se ipak vrijedi raspitat prije investicije. Također, ako ima tko preporuke za kako odgoditi mašćenje na tankoj kosi - svaka preporuka je dobrodošla :)
2020 11 22
Ja imam takvu kosu, gusta je, ali jako tanka, svilenkasta, brzo se masti. Godinama sam koristila tehnike kamuflaze, od proizvoda, pjena, kovrcanja, pramenova, sve... Sada sam se pomirila s njom, osisala na kraci bob, perem svako drugo jutro (Kerastase), izgleda lijepo, uredno, imam frizuru umjesto dva tuzna rezanca koja vise kraj usiju. Duze ne pranje mi je uzrokovalo ispadanje jer masnoca gusi koriien
2020 11 22
https://www.notino.hr/john-frieda/luxurious-volume-root-booster-sprej-za-volumen/ ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/270f7ccaae87d1de1e0873bcc3edef26.jpg) Probajte ovaj sprej, meni je sasvim ok i nije nešto strašno skup, ima ga u Mülleru
2020 11 23
Ovisno o boji kose, frendica bi po korijenu kose prosipala Talk ili dječji puder koji bi upio masnoću. Lagano posuti puderom, te izčetkati, i pričekati da se puder stopi i nebude više vidljiv. Ovo je učinkovito ako imate plavu tj svijetlu kosu.
2020 11 23
Možete nakon pranja kose za kraj ju isprati destiliranom vodom u koju ste dodali jabučnog octa (2-3 žlice na 1 L vode, sve iznad toga može iritirati vlasište ili isušiti vlasi). Što se tiče šampona, preporučam Vichy, Keune i Olival šampone za masnu kosu.
2020 11 24
Hvala svima na savjetima, svi će dobro doći <3 Trenutno sam u procesu isprobavanja Vichy šampona (Dercos Neogenic), već nakon prvog pranja vidim lijepu promjenu u volumenu :) Root Booster ću definitivno probati :) Ono što mogu reći da mi se do sada pokazalo dobro za volumen je Alverdeov šampon od kiwija (volumen kick), ništa posebno no ipak se vidi neka manja razlika, i šamponi za suho pranje od Batiste.
2020 11 27
> Fraagaria: > Ja imam takvu kosu, gusta je, ali jako tanka, svilenkasta, brzo se masti. > Godinama sam koristila tehnike kamuflaze, od proizvoda, pjena, kovrcanja, pramenova, sve... > Sada sam se pomirila s njom, osisala na kraci bob, perem svako drugo jutro (Kerastase), izgleda lijepo, uredno, imam frizuru umjesto dva tuzna rezanca koja vise kraj usiju. > Duze ne pranje mi je uzrokovalo ispadanje jer masnoca gusi koriien Koji je točno Kerastase šampon u pitanju? :)
2020 11 27