Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Nike veličine/ASOS

Pozdrav curke, ovako, da ne duljim, imam veliki problem. A taj problem je prvenstveno naći lijepu i fensi šmensi oblekicu. Živim u jednom malom mjestu, pa baš ne mogu si naći nešto, a u velikim gradovima blizu mene, ne mogu naći ništa u centru. Ama baš mi se ništa ne sviđa od današnje mode. Sve mi je nekako na isti kalup. I ajd dođem na asos i bum, toliko stvari koje mi se sviđa, robica predivna. I tako mi se svidi jedna Nike jakna. Ali sad koju veličinu naručiti, ja sam između xs i s, zavisi kakav je model. Zato se bojim naručiti jaknu, jer ne znam koju veličinu da naručim. Dosta puta ni preko krupica nisam potrefila veličinu, a ovo bi mi bio 1 put općenito da naručujem nešto a da nisu Krpice😏znam da ima onaj sa strane što pomaže, koju veličinu odabrati. Ali nikad nisam naručivala tako da ne znam. Da li da mu vjerujem? Da li da odem veličinu gore ili dolje?
2020 12 01
Mislim da je najlaksa opcija mozda narucit dva broja i jednu vratit, posto imaju besplatan i jednostavan povrat 🙂 Sigurno jednostavnije od vracanja i ponovnog narucivanja ako fulate velicinu.
2020 12 01
Takodjer i ja tako radim i sa Zarom i sa Asos lakse mi je narucim obje velicine u udobnosti doma isprobam ona koja ne pase vratim Mada sto se Nike tice sa asosa sta god sam htjela ne salju za hr ostale stvarcice da al nike mi jos nikad nije prihvatilo
2020 12 03