Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

"Ponudite cijenu"

Curke drage, bezbroj puta sam naletjela na oglase ispod kojih nema cijene već piše "Ponudite cijenu". Zanima me da li nudite cijenu i kako vam ide kupnja odnosno koliko puta uspijete realizirati takvu kupnju? Koliko ponuditi a da nekoga ne uvrijediš i koliko su prodavačice spremne "nisko" 😁 ići da spuste cijenu na neku realnu? Osobno nisam nikada pokušala a realno neki je predmet polovan čim napusti trgovinu, od auta do odjeće. Barem je to neko moje mišljenje.
2020 12 01
Mislim da su takvi oglasi gubljenje vremena. Više volim kada je cijena napisana pa odmah mogu odlučiti isplati li se kupiti. Ponuda cijene samo odugovlači cijelu suradnju na nepotrebna dopisivanja, a prodavačice su ionako unaprijed zacrtale za koliko bi prodale i većina se drži svog mišljenja.
2020 12 01
Preskačem takve oglase... jednostavno mi se ne da gubiti vrijeme na pogađanje tuđih misli i pretpostavki. Mogu ponuditi 10 kn (uostalom, ima ovdje krpica u savršenom stanju koje vlasnice prodaju za simboličan iznos, da isprazne ormare) ali onda riskiram munje i gromove bijesa i povredu tuđih osjećaja :') Pa onda je logičnije napisati neku okvirnu cijenu i napomenuti mogućnost cjenkanja i dogovaranja.
2020 12 01
Što se tiče toga da je predmet polovan čim izađe iz dućana, mislim da ako nešto kupim preko krpica, uštedjela sam vrijeme odlaska do trgovine,ako mi paket dođe na kućna vrata ili pokupim usput na Tisku. Što se tiče nuđenja cijene, ja sam za to iz razloga jer neki proizvod ne mogu prodati, a dala bih ga i za nižu cijenu, samo da meni ne stoji ili da ga ne bacim u kontejner za tekstil.
2020 12 01
> iskrica83: > Što se tiče nuđenja cijene, ja sam za to iz razloga jer neki proizvod ne mogu prodati, a dala bih ga i za nižu cijenu, samo da meni ne stoji ili da ga ne bacim u kontejner za tekstil. S ovim se u potpunosti, i tu bi trebala biti vidljiva uloga aukcija. Stvarno mi nije jasno zbog čega ovdje nikako ne mogu zaživjeti aukcije. Pokušala sam neke stvari koje su mi dugo stajale ponuditi za simboličnu cijenu na aukciji (10, 15 ili 20 kn), pa nisu imale ni jedan pogled :')
2020 12 01
Ne sviđa mi se to, stoga se niti ne javljam na takve oglase. Mislim da bi u većini slučajeva cijela konverzacija ispala jako loše, jer bih vjerojatno ponudila manje nego što oni procijenjuju. Draže mi je kada je cijena napisana, pa se može oko neke cifre dogovarati. Što te tiče cjenovno nižih artikala, rado ih stavim u aukcijske grupe na FB-u pa ih se riješim po simboličnim cijenama.
2020 12 01
> Rose007: > Ne sviđa mi se to, stoga se niti ne javljam na takve oglase. Mislim da bi u većini slučajeva cijela konverzacija ispala jako loše, jer bih vjerojatno ponudila manje nego što oni procijenjuju. > Draže mi je kada je cijena napisana, pa se može oko neke cifre dogovarati. > Što te tiče cjenovno nižih artikala, rado ih stavim u aukcijske grupe na FB-u pa ih se riješim po simboličnim cijenama. Osobno se slažem s ovim, evo negdje prije mi se dogodilo da sam ponudila tisuću kuna za artikl za koji je korisnica tražila 12.000 (bunda), a da sam znala barem otprilike koliko traži preskočila bih oglas...bolje je staviti cijenu uz otvorenu mogućnost dogovora..
2020 12 01
Hvala cure na mišljenju, slažem se sa svima! Kažem, nikada nisam ponudila cijenu na takav oglas ali jesam na sličan. Cura je napisala "ponudite cijenu" a ispod je u oglasu stajalo da je te cipele platila 200,00kn, bile nove. Na moje pitanje može li 150,00kn s Tiskom rekla mi je da bi pristala na 180,00kn jer su nove, Tisak moj. Odgovorila sam joj samo da bi mene tom logikom (jer bi mi poslala i original kutiju) te cipele došle još 10ak kuna skuplje nego nju. Na to je odgovorila da zato i preferira primopredaje. Možda druge situacije ne bi bile takve ali ja nemam volje za to. Po cijeni artikla odmah procijenim da li ću kupiti ili ne.
2020 12 01
Evo ja moram reći da imam pozitivno iskustvo. Imala sam par suradnji sa prodavačicom koja je mislim za sve na profilu imala ponudi cijenu. Do tada sam to izbjegavala, ali mi je stvar trebala ili mi se jako svidjela, u povratnima je imala same pohvale za to pa reko idem probati. Malo sam pogledala koliko je takav predmet kod ostalih na krpicama, koliko bi ja dala za to..ponudila..i ugl. je sve prihvatila 🤗.
2020 12 01
> Eisen77: > Mislim da su takvi oglasi gubljenje vremena. Više volim kada je cijena napisana pa odmah mogu odlučiti isplati li se kupiti. > Ponuda cijene samo odugovlači cijelu suradnju na nepotrebna dopisivanja, a prodavačice su ionako unaprijed zacrtale za koliko bi prodale i većina se drži svog mišljenja. Super rečeno, potpisujem 😊
2020 12 01