Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

OGLAS BLOKIRA PRISTUP TRAŽILICI

Molim moderatora da sredi problem. Ne mogu pristupiti tražilici jer ju blokira oglas. i kada oglas zatvorim ili otvorim svejedno je tražilica je prekrivena oglasom!??
2020 12 04
> Jelatica: > Molim moderatora da sredi problem. Ne mogu pristupiti tražilici jer ju blokira oglas. i kada oglas zatvorim ili otvorim svejedno je tražilica je prekrivena oglasom!?? Ne branim moderatora, ali fakat ga pretjerujete i doživljavate kao robota. Pitajte moderatora je li dobro, je li zdrav/zdrava, ima li kakvih problema osim oglasa koji vam prekriju tražilicu i sl. Naravno ako otvorite oglas da vidite ono što ste otvorili, ako ne, niste ga dobro zatvorili i li uklonili. Ajmo da nam moderator dođe ručak skuhati i nahraniti nas. Samo mi recite da je to njegova/njezina obveza i da MORA nama biti na usluzi 24/7 i sve 5. Okrenite se oko sebe i vidite/slušajte/pratite što se događa i kakvih sve situacija ima, bolesti, smrti itd. Vaš problem je skroz zanemariv, nebitan u odnosu na sve ostalo zabrinjavajuće što se događa kod nas i u svijetu.
2020 12 04
moderatori, jeste zdravi? Ako neko ima problema sa stranicom, ako su mu pobrisani oglasi ili nešto, nek prati šta se događa s gladnima u Africi, biti će mu lakše
2020 12 04
> katarinamartina: > > Jelatica: > > Molim moderatora da sredi problem. Ne mogu pristupiti tražilici jer ju blokira oglas. i kada oglas zatvorim ili otvorim svejedno je tražilica je prekrivena oglasom!?? > Ne branim moderatora, ali fakat ga pretjerujete i doživljavate kao robota. Pitajte moderatora je li dobro, je li zdrav/zdrava, ima li kakvih problema osim oglasa koji vam prekriju tražilicu i sl. > Naravno ako otvorite oglas da vidite ono što ste otvorili, ako ne, niste ga dobro zatvorili i li uklonili. > Ajmo da nam moderator dođe ručak skuhati i nahraniti nas. > Samo mi recite da je to njegova/njezina obveza i da MORA nama biti na usluzi 24/7 i sve 5. > Okrenite se oko sebe i vidite/slušajte/pratite što se događa i kakvih sve situacija ima, bolesti, smrti itd. Vaš problem je skroz zanemariv, nebitan u odnosu na sve ostalo zabrinjavajuće što se događa kod nas i u svijetu. Wtf??!? 😅😅 Moderator/admin je tu da rješava probleme stranice. Gđa ima problem koji je pristojno objavila. "Vaš problem je skroz zanemariv, nebitan u odnosu na sve ostalo zabrinjavajuće što se događa kod nas i u svijetu" 🤣🤣 Nalazimo se na stranici Moje krpice, ne na stranici UNHCR, Greenpeace ili WHO.
2020 12 04
> Danijela707: > moderatori, jeste zdravi? Ako neko ima problema sa stranicom, ako su mu pobrisani oglasi ili nešto, nek prati šta se događa s gladnima u Africi, biti će mu lakše Problem uvodničarke nema nikakve poveznice s obrisanim oglasima. Nekima neće biti lakše ako čuje za gladne u Africi, a i i kod nas.
2020 12 04
> VexSkuljeva: > > katarinamartina: > > > Jelatica: > > > Molim moderatora da sredi problem. Ne mogu pristupiti tražilici jer ju blokira oglas. i kada oglas zatvorim ili otvorim svejedno je tražilica je prekrivena oglasom!?? > > Ne branim moderatora, ali fakat ga pretjerujete i doživljavate kao robota. Pitajte moderatora je li dobro, je li zdrav/zdrava, ima li kakvih problema osim oglasa koji vam prekriju tražilicu i sl. > > Naravno ako otvorite oglas da vidite ono što ste otvorili, ako ne, niste ga dobro zatvorili i li uklonili. > > Ajmo da nam moderator dođe ručak skuhati i nahraniti nas. > > Samo mi recite da je to njegova/njezina obveza i da MORA nama biti na usluzi 24/7 i sve 5. > > Okrenite se oko sebe i vidite/slušajte/pratite što se događa i kakvih sve situacija ima, bolesti, smrti itd. Vaš problem je skroz zanemariv, nebitan u odnosu na sve ostalo zabrinjavajuće što se događa kod nas i u svijetu. > Wtf??!? > 😅😅 > Moderator/admin je tu da rješava probleme stranice. Gđa ima problem koji je pristojno objavila. > "Vaš problem je skroz zanemariv, nebitan u odnosu na sve ostalo zabrinjavajuće što se događa kod nas i u svijetu" 🤣🤣 > Nalazimo se na stranici Moje krpice, ne na stranici UNHCR, Greenpeace ili WHO. Admin može samo prenijeti problem, ne može ga sam/sama riješiti. ;)
2020 12 04
Ozbiljno? Hahah Ne mora nam kuhati ručak, samo neka obavlja svoj posao. A ne obavlja ga! Da je stranica funkcionalna pa se moderatoru zalomi neka greška tu i tamo okej, bože moj, ništa strašno. Ali oni ne rade svoj posao, nisu ažurni niti održavaju stranicu. Ima itekako veze, i problem uvodničarke i obrisani oglasi i svi naši svakodnevni problemi postaju potpuno irelevantni i zanemarivi jer se u svijetu događa puno gorih stvari i ima puno bolesti i smrti
2020 12 04
Osobe koje plaćaju usluge na ovoj stranici imaju pravo i da prigovaraju. Ostali koji je koriste BESPLATNO, nemaju što da se žale. Imate nj.u.š.k.a.l.o, o.b.l.e.k.i.cu, MarketPlac.e na Face.Book-u i vozi!
2020 12 04
> malllaaaa: > Osobe koje plaćaju usluge na ovoj stranici imaju pravo i da prigovaraju. Ostali koji je koriste BESPLATNO, nemaju što da se žale. > Imate nj.u.š.k.a.l.o, o.b.l.e.k.i.cu, MarketPlac.e na Face.Book-u i vozi! Točno! Nemamo ugovorne obveze, možemo biti tu i ne moramo, nitko nas ne drži pod prisilom. Usluge plaćam i dalje to radim i na to me nitko ne prisiljava, hoću - neću.
2020 12 04
> katarinamartina: > > malllaaaa: > > Osobe koje plaćaju usluge na ovoj stranici imaju pravo i da prigovaraju. Ostali koji je koriste BESPLATNO, nemaju što da se žale. > > Imate nj.u.š.k.a.l.o, o.b.l.e.k.i.cu, MarketPlac.e na Face.Book-u i vozi! > Točno! > Nemamo ugovorne obveze, možemo biti tu i ne moramo, nitko nas ne drži pod prisilom. Usluge plaćam i dalje to radim i na to me nitko ne prisiljava, hoću - neću. Da ste Vi ovakvu temu digli, već bi imalo smisla, VIP ste član i prije ste spominjali da plaćate ovdje usluge, prema tome, Vi imate pravo da se žalite. Ljudi moraju shvatiti da portal od nečega mora živjeti, ako to neće biti naše uplate, onda postoje sponzori i njihove reklame. Ovakve mene stvari više zabrinjavaju: - https://mojekrpice.hr/forum/t/271332/oprez-korisnica-prodaje-pozlacen-nakit-pod-pravo-zlato - https://mojekrpice.hr/forum/t/271266/oprez-korisnica-prodaje-fejk-gymshark-komplet-timmi01 - https://mojekrpice.hr/forum/t/271058/savjet-o-korisnici - https://mojekrpice.hr/forum/t/271057/sto-uciniti-prevara - ...
2020 12 04
> malllaaaa: > Ovakve mene stvari više zabrinjavaju: > - https://mojekrpice.hr/forum/t/271332/oprez-korisnica-prodaje-pozlacen-nakit-pod-pravo-zlato > - https://mojekrpice.hr/forum/t/271266/oprez-korisnica-prodaje-fejk-gymshark-komplet-timmi01 > - https://mojekrpice.hr/forum/t/271058/savjet-o-korisnici > - https://mojekrpice.hr/forum/t/271057/sto-uciniti-prevara > - ... Mene također ovo zabrinjava i živcira, prevarantice i uvaljivačice svega i svačega. Oglasi i reklame su prisutne na svim društvenim mrežama, medijima, portalima itd., ukloniti ih trajno jednaka je kao borba s vjetrenjačama.
2020 12 04
Malllaaaa, nisi u pravu. Kada ne bi bilo korisnica (koje su kudikamo brojnije) koje nisu vip članovi, stranica se ne bi održala. Normalno je da iskaču reklame jer je to glavni izvor zarade, ali nije normalno da ne možeš, zbog tih istih reklama, koristiti stranicu. Ove karitativne ideje na stranici za prodaju i zamjenu rabljenih krpica i prijedlozi za upite o zdravlju neću ni komentirati. Neki bi si sami odredili lock down veći nego što je nužan. Pobogu, žena je tražila pomoć, ali ne takvu da joj Admin dođe doma sa šarafštukom i okastim ključevima pa da joj poprčka po tražilici i to besplatno. Đizs!
2020 12 04
https://mojekrpice.rs/forum/t/544639/pomoc-iskakanje-reklama
2020 12 04
> katarinamartina: > https://mojekrpice.rs/forum/t/544639/pomoc-iskakanje-reklama Ukoliko netko preferira isto na ovoj stranici tada može pogledati ovdje: https://mojekrpice.hr/forum/t/270855/oglasi-iskacu-ja-se-nerviram
2020 12 04
> teehee: > > katarinamartina: > > https://mojekrpice.rs/forum/t/544639/pomoc-iskakanje-reklama > Ukoliko netko preferira isto na ovoj stranici tada može pogledati ovdje: > https://mojekrpice.hr/forum/t/270855/oglasi-iskacu-ja-se-nerviram Problem riješen u svakom slučaju. :")
2020 12 04
1 2 3 4 5 Sljedeći