Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Kupovina online Ugghrvatska.top

Pozdrav, Kupovala sam dosta puta preko ugg.com/eu.. danas sam naisla na stranicu https://www.uggshrvatska.top/ .. Cijene su dosta povoljnije, a web adresa dosta realna, ali nema nikakvog kontakta podrske i slicno... Je li navlakusa? Zenske cizme 80E, postarina besplatna preko 1.300kn?? Pomozite :)
2021 01 14
Apsolutna navlakuša. Prvo što je sumnjivo jest to da nema naziva i sjedišta tvrtke. Dalje ne moraš ni čitati, a ako i čitaš, uočava se niz grešaka u pravopisu. Vjerojatno bi dobila neki krivotvoreni drek (poput *pandora* privjeska recimo). Drži se provjerene stranice s koje si već kupovala!
2021 01 15
Mene isto zanima ova stranica, jel ima tko kakvo iskustvo? Jedne uggsice bi kupila, kod nas po trgovinama nigdje nema mog broja. Kopam po internetu i ovdje ih nađem, ima i broja i jeftinije su poprilično. Pre loš im je prijevod, ali očigledno je da 'pokrivaju' veće tržište i da šalju iz inozemstva pa su možda samo uključili google prijevod i to je to. Nemam pojma jesu li autentični, malo jest čudno ali imaju izbora po ovome što vidim. Šta vi mislite? Ja se ipak ne usudim upisivat broj kartice tamo 🤷🏼‍♀️
2022 01 15
Ne kupujte! Lažna stranica. Ja sam nasjela nažalost nedavno… :( :(
2022 11 11
Navlakuša , i ja platila 76 e za Ugg.nit čizama ni novca ..nit se ko javlja na mail...
2022 11 15