Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

The Kibbe Body Type : Meni je super korisno pa moram podijeliti

Nedavno sam otkrila teoriju tipova Davida Kibbe, stručnjaka za odjevanje iz 80ih, napisao je knjigu Metamorfoza. Pratim YT kanal Ally Art koja detaljno prevodi na "jezik" današnjice njegovu filozofiju, od odjevanja, šminkanja, usklađivanja boja, frizura... Jasno, uz napomenu da žena može nositi i biti što želi, nevezano za njegovu ideju, to su smjernice za one koji osjećaju da nešto "šteka" pun ormar nemam šta obući :D U nekim stvarima se bolje osjećam, više sam ja, a neke stvari su mi lijepe i samo stoje, kad god ih obučem nekako mi ne leže, ili kad ih nosim se čudno osjećam, čini li vam se poznato? (ili sam samo ja :D ) npr. volim romantične lepršave cvjetne odjevne predmete ali se najbolje osjećam u jasno konstruiranim jednobojnim odjevnim predmetima Ako netko ima iskustva sa ovom teorijim javite :D Ugodan dan svima!
prije 20 dana, 11:49
> U nekim stvarima se bolje osjećam, više sam ja, a neke stvari su mi lijepe i samo stoje, kad god ih obučem nekako mi ne leže, ili kad ih nosim se čudno osjećam, čini li vam se poznato? (ili sam samo ja :D ) Slazem se, tocno tako se i ja osjecam, bas cu malo pogledat taj youtube kanal :)
prije 20 dana, 16:49
I meni je to zanimljivo. Napokon sam skužila zašto neka obleka ne izgleda kao na slici kad je ja obučem. Kad je žena na slici štrkljava a ja zaobljena, ista haljina skroz drukčije pada i izgleda skoro kao drugi kroj, i stvarno nije samo do veličine.
prije 19 dana, 07:17
Da, toliko toga igra ulogu, ton i podton tkanine s obzirom na put, uzorci, tkanje materijala... cilj mi je imati garderobu koja mi laska i u kojoj se sjajno osjećam, ne krcat ormar lijepih stvari koje impulzivno kupujem i ne odabirem nositi :D
prije 19 dana, 20:27