Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Lot - iskustva ?

Pozdrav cure, U cilju da se rijesim sto vise stvari zbog nedostatka prostora, ne znam je li se vise isplati da napravim lotove po velicinama ili vrsti odjece? Kako se vama pokazala prodaja preko lotova? Je li vam je islo bolje ili vam se bolje prodaju zasebno postavljeni artikli? Unalrijed hvala :)
prije 19 dana, 20:21
Bok! Lotovi baš teško, čak i kad sam istu veličinu stavila u oglas... tipa S. Dobivala sam opet upite koliko pojedini artikl bi bio ili jel može taj i taj za toliko i toliko. 😊 Pokušaj pa lako opet pojedinačno objaviš ako bude situacija kao moja.
prije 19 dana, 20:26
Ja sam znala nekoliko puta stavit lot traperica. Troje traperice za 70kn plus poštarina,i svaki put bi lot brzo otišao, vjerojatno i zbog cijene,tim više sto su traperice bile kao nove. Meni je bilo bitno riješiti se pa je cijena bila takva. Sad sam počela i košulje dodavati pa ćemo vidjeti, ako ide ide 🤗
prije 19 dana, 20:34
Upravo postavila XS lot ,pa cemo vidjet. Također nemam vise mjesta u ormaru , smisljam di stavit koju novu policu 😂
prije 19 dana, 21:10
Znala sam i ja složiti pokoji lot. No jedini lotovi koje sam uspjela prodati bili su lotovi kozmetike, čarapa ili donjeg rublja. Neke konkretne komade odjeće nisam uspjela prodati u lotu, pa ih zato više ni ne objavljujem. Stavim pojedinačne oglase, a ako je netko zainteresiran za više stvari, onda pregovaramo.
prije 19 dana, 21:44
Kod mene isto se rijetko prodaju lotovi. Složila sam lotove u namjeri da se riješim što više robe. Imam super lotove ženskih majica i dječjih lotova već po 15kn - 25kn, lotovi kozmetike 50kn. Svaki kupac je individualni i najbolje kupnju riješiti dogovorom na obostrano zadovoljstvo. 🙂
prije 19 dana, 23:24
Ja sam kupovala lotove muske robe i to mi se bas isplatilo. S obzirom na postarinu ne isplati se kupovati stvar za dvadesetak kuna i dati jos toliko za postarinu. Kod skupljih stvari je drugacije. Svi zelimo povoljno prodati, a u stvari ne prodamo nista.
prije 18 dana, 10:48
Otkako ne slažem lotove, sve češće u startu stavljam cijene već od 10 kn pa nadalje ili snižavam postojeće. No dogodi se da s manjom cijenom bude i manje interesa i manje upita. Čitala sam jednom neki forum na sličnu temu gdje su neke korisnice pisale da smatraju da ako nešto bude 10 -15 -20 kn, da to znači da artikl ne valja. Kad sam za nešto potpuno sigurna da više neću nositi jer mi npr. premalo, onda se toga želim i riješiti. Prerasla sam fazu dok sam mislila da neka ostane pa ću već stati u to. :D :D :D
prije 18 dana, 14:11
Lotovi slabo idu..
prije 18 dana, 18:33
Ja sam jedno vrijeme pokušavala s majicama ali nije nikako išlo. Na kraju sam ih sve donirala ,:)
prije 18 dana, 21:55
teško za prodati, nisam jos prodala niti jedan, evenutalno postavite dva oglasa, lot i pojedinacno taj proizvod. Veća je vjerojatnost da cete prodati jer će biti vise klikova :)
prije 17 dana, 19:55
Slagala sam lotove, manji je interes. Ono što mi je otišlo su bili lotovi kao neke ljetne kombinacije tipa lagane hlače + suknja + 2 topića, da sve ide jedno s drugim.
prije 16 dana, 09:39
Lotovi dječje odjeće idu,a ostalo teško...jedino su mi išli još lotovi sportskih majci i tajica.
prije 16 dana, 21:23
Stoji jedno vrijeme pa se netko javi i kupi sve, bez obzira na broj kom. u lotu.
prije 8 dana, 14:21
Ja imam osjećaj zadnje vrijeme da sam nevidljiva ovdje 😅😅i sa lotovima i bez njih 😄😄
prije 8 dana, 16:58
1 2 Sljedeći