Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Vrijeme plaćanja isteklo- upit??? Nervozna

Nervozna sam uzeli su pare a vrijeme plaćanja kaze isteklo i stopirana ste s stranice jedne... A prije tog da su zabilježili narudzbu u čem je problem
2021 02 17
Riječ je o stranici shipgratis.hr
2021 02 17
Molim odgovor u inbox
2021 02 17
Provjerila sam nisu jos uzeli novce ali su me blokirali radi čega
2021 02 17
Mišljenja sam da je bolje da Vam nisu ništa skinuli sa računa. Sramota je što se dopušta poslovanje takvih i sličnih stranica u Hrvatskoj. Zbog prirode posla sam imala iskustva sa nekoliko takvih stranica, između ostaloga i navedenom shipgratis hr. Prvo, kupci su dovedeni u zabludu da se kupuje sa hrvatske stranice zbog domene .hr a zapravo kupujete kinesku robu sa češke stranice. Reklamira se besplatna poštarina, a plaćate "troškove dostave" ili kako su već nazvali ne sjećam se, dakle plaćate poštarinu. Korisničku službu je nemoguće dobiti. Rasprava putem maila s njima traje unedogled. Ako baš silno nešto trebate od njih, uzmite opciju plaćanja prilikom preuzimanja proizvoda, tj. pouzećem. Čim je stranica prepuna gramatičkih pogrešaka, to je odmah znak da se treba zaobići u širokom luku. Sramota za našu državu što dopušta takve stvari. Sa slične stranice kolegica je sinu naručila nekakve slušalice. Bile su neispravne i htjela ih je vratiti. Rečeno joj je da trošak poštarine prilikom povrata treba ona podmiriti. A firma u Sloveniji što uopće nije bilo vidljivo kao što se na prvu ne vidi da je ovo češka firma. I na kraju ništa od svega, poštarine za Sloveniju i nazad su skuplje od slušalica.
2021 02 17
> Della123: > Riječ je o stranici shipgratis.hr Odavno poznata stranica da su prevaranti..
2021 02 17
Nekome je dosadno pa zeza ... 8-)
2021 02 17
Možda bi navedenu stranicu trebalo prijaviti Potrošačkom kodu i zaštiti potrošača
2021 02 18
BJ EŽITE OD TE STRANICE ŠTO DALJE, NARUČILA SAM KRZNO BIJEO ISPOD BORA KOJEM JE CIJENA BILA 150 KN, NA SREĆU SAM PLAĆANJE UZELA POUZEĆEM, DA BI ME KASNIJE OBAVIJESTILI ŠTO NIGDJE NE STOJI U OGLASU DA JE DOSTAVA 17O ZNAČI PLUS NA 150 DOSTAVA 170 KN., NARAVNO NISAM PREUZELA, ALI OD BOŽIĆA DO DAN DANAS STALNO ŠALJU RAZNO RAZNE OBAVIJESTI PO NOĆI PO DANU, IAKO IH ODMAH BRIŠEM, NISAM IH USPJELA ČAK NI BLOKIRATI. TOLIKO O NJIMA, PA KAD SE MALO BOLJE POGLEDA PREDOBRO IZGLEDA DA BI BILO ISTINITO. POSLIJE SU NUDILI RAZNO RAZNE PROIZVODE I NAGLAŠAVALI BEZ POŠTARINE TJ. DOSTAVE. ALI NIŠTA, NIŠTA NIŠTA.
2021 02 18