Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Miris odjeće

Pozdrav svima 🙂 Evo i danas dignem paket i smrdi po cigaretama kao da je netko bacio opušak cigarete u kutiju. Prošli tjedan kupim od cure hlače i trenirku i smrdi užasno, ne znam koji je miris bio (valjda vlaga), ali morala sam odmah baciti u perilicu jer nisam mogla probati koliko je smrdilo i da nije cijena bila niska! U redu bi mi bilo da naglase da nisu stigle oprati i dobro dogodi se, i roba može popriti miris vlage ako se drži u kutijama, ali opet nekad sam tako ljuta jer platim dosta novaca i ne mogu ni oprati. Zanima je li se to Vama događa? Imate li takvih iskustava?
prije 18 dana, 23:12
Meni se nekoliko puta dogodilo i iskreno želudac mi se okrene od toga.. Zato sad imam u napomeni da molim da dobro pregledaju prije slanja i zapakiraju jer sam dobivala "mirisne pakete" koji nisu bili u vrećici pa tko zna gdje drže pakete..
prije 18 dana, 23:34
> Jasna2709: > Meni se nekoliko puta dogodilo i iskreno želudac mi se okrene od toga.. > Zato sad imam u napomeni da molim da dobro pregledaju prije slanja i zapakiraju jer sam dobivala "mirisne pakete" koji nisu bili u vrećici pa tko zna gdje drže pakete.. ajme, užaaas. Svašta si dopuste ljudi
prije 18 dana, 23:40
A nažalost... Zato ja tako lijepo zamolim i od tada nisam imala više problema.. Sjećam se jednom da mi je jedna u zamjeni poslala artikle zapakirano i zalijepljeno u vrećici, ali je to toliko smrdilo po cigaretama da sam se skoro ispovraćala, zasmrdilo mi sobu, odvratno mi je to bilo i tražila sam povrat, to mi stvarno nikako nije u redu..
prije 18 dana, 23:45
Meni se to kao što sam bila opisala u jednoj temi desilo pogotovo na početku kad sam radila zamjene a znala i kupovati gdje je moja roba (ne jer je moja nego se inače tako ponašam prema stvarima) dolazila u super stanju dok sam dobivala sve i svašta,a o mirisima od vlage,cigara,hrane itd neću ni pričati te zato sada poučena tim iskustvom više prodajem nego kupujem. Iskreno mi je to odbojno i osobno nikada ne bi prodavala tako nešto ili bi barem prije slanja oprala taj isti artikl pa ga tek onda slala. Nažalost ista priča je i sa ambalažama gdje sam znala dobivati stvari samo bačene u kutiju (bila to Tisak ili neka druga) ili u nekoj Konzum vrećici. Jasno mi je da možda nema svatko
prije 18 dana, 02:06
Dogodilo mi se samo jednom. Na cigare smrdilo, morala sam odmah oprati, bez probanja. Ali zato ima cura što miriši kao iz parfumerije. Zadnje vrijene mjenjam za nekrpičasto, knjige, kozmetiku, igračke. Pa onda ne poprimi miris. Ja obavezno pomirišem prije slanja jer mi se dogodilo da majica malo od stajanja bude mirisa vlage. Odmah na pranje pa tek slanje.
prije 17 dana, 18:42
> Jasna2709: > A nažalost... Zato ja tako lijepo zamolim i od tada nisam imala više problema.. > Sjećam se jednom da mi je jedna u zamjeni poslala artikle zapakirano i zalijepljeno u vrećici, ali je to toliko smrdilo po cigaretama da sam se skoro ispovraćala, zasmrdilo mi sobu, odvratno mi je to bilo i tražila sam povrat, to mi stvarno nikako nije u redu.. Zar to nije malo pretjerano, tražiti povrat samo zbog mirisa? ,:) Daleko od toga da zaista nije u redu poslati nekome smrdljivo, dabome, ali ono, to nije trajna greška na robi, veoma lako se riješi, samo se opere i voziš dalje.
prije 17 dana, 19:50
Ja sam dobila torbu koja je bila u dobrom stanju sama po sebi ali izvana puna dlaka a iznutra po džepičima duhana, iskorištene maramice, razni papirići Kad sam rekla prodavačici da mi je poslala smeće u torbi čudila se što joj to uopće govorim da to jednostavno bacim i podrugljivo rekla da ako mi to toliko smeta da joj mogu vratiti torbu Stvarno ljudi u svakakvom stanju šalju stvari
prije 17 dana, 19:51
Vrlo vjerojatno će se neki na to uvrijediti, no mene više nije sram pitati jel roba od pušača ili nepušača. Bilo je paketa mirisa te kategorije i nije mi se svidjelo. A miris se odmah osjeti u cijelom prostoru.
prije 17 dana, 20:59
> ivana985: > Vrlo vjerojatno će se neki na to uvrijediti, no mene više nije sram pitati jel roba od pušača ili nepušača. Bilo je paketa mirisa te kategorije i nije mi se svidjelo. A miris se odmah osjeti u cijelom prostoru. da, miris cigareta ne ide van ni nakon jednog pranja, osobito kad duze stoji. Ja pitam i trazim da se propere prije slanja
prije 17 dana, 21:37
Desilo mi se i da smrdi po cigaretama i mirise po skupom parfemu.Znam da kupujem rabljeno tako da me to ne uznemirava previse.Pusacima se sve osjeti na cigarete i oni sami to toliko ne osjete pa uzimam u obzir.
prije 16 dana, 21:59
Ajd kad stigne roba koju moš oprat, iako i to nije nimalo ugodno.....ali meni je jednom stigla torba koja se tjednima zracila na terasi i miris cigarete se i dalje osjetio. Prodala sam ju dalje uz napomenu da se osjeti na cigarete.
prije 16 dana, 00:36
> ivana985: > Vrlo vjerojatno će se neki na to uvrijediti, no mene više nije sram pitati jel roba od pušača ili nepušača. Bilo je paketa mirisa te kategorije i nije mi se svidjelo. A miris se odmah osjeti u cijelom prostoru. Bome ću i ja ovo odsad pitati! hvala na savjetu!
prije 15 dana, 13:18
> Sovuljagica: > Ajd kad stigne roba koju moš oprat, iako i to nije nimalo ugodno.....ali meni je jednom stigla torba koja se tjednima zracila na terasi i miris cigarete se i dalje osjetio. > Prodala sam ju dalje uz napomenu da se osjeti na cigarete. Tužno, ma pušači nikad neće osjetiti koliko smrde im stvari nažalost
prije 15 dana, 13:19
Smatram da bi se roba trebala slati uredna i oprana. Osim što mora biti čitava i ovo ostalo je jednako važno.
prije 14 dana, 12:40
1 2 Sljedeći