Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Kako ocjeniti korisnicu?

Imala sam dogovor za primopredaju i korisnica nije ispoštovala dogovor, nije se pojavila niti javila da kasni ili odustaje iako je imala moj broj. Da li je ovo za negativnu ocjenu ili neutralnu?
prije 12 dana, 19:59
Nažalost možete samo neutralnu po pravilima.. Iako je to meni za negativnu
prije 12 dana, 20:13
Ja bih možda čak i negativnu, ovo mi je u rangu toga da ste vi platili arikl, a ona ga nije isporučila jer ste se Vi pojavili na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme s novcima.
prije 12 dana, 20:42
> Fraagaria: > Ja bih možda čak i negativnu, ovo mi je u rangu toga da ste vi platili arikl, a ona ga nije isporučila jer ste se Vi pojavili na dogovorenom mjestu u dogovoreno vrijeme s novcima. Dobro al ipak nije ostala bez novca. :| Ja bi dala neutralnu : ) i jednostavno napisala, da nije bila ozbiljna.
prije 12 dana, 20:58
Samo sam vrijeme izgubila. Ostavit cu joj neutralnu za neodgovornost
prije 12 dana, 21:13
Nije, tj.ne znamo kako je išla, ja npr.više manje svuda idem taxijem i da radi tako nečega potrošim 100kn, a osoba se niti ne pojavi niti javi išla bi negaitvna, jer sam izgubila vrijeme i novac.
prije 12 dana, 21:13
Nemojte se ljutiti, ali ne znam što ste očekivali od osobe koja ima ovoliki broj negativnih i to kakvih negativnih. Ne znam zašto dotična nije odavno blokirana sa svim podacima javno obzirom da je jednu krpičarku zavaljala za ni manje ni više nego 1100 kuna za pokidani remen..
prije 12 dana, 21:42
Sad vidim i ja o kome se radi, ta osoba je definitivno za blok, ja sam ulazila s njom u pregovore oko jednog artikla, ako mi nije izrekla 10 laži u tih par poruka nije niti jednu. Srećom pa nisam dogovorila nikakav oblik suradnje.
prije 12 dana, 21:46
> ProDanovich: > Nemojte se ljutiti, ali ne znam što ste očekivali od osobe koja ima ovoliki broj negativnih i to kakvih negativnih. > Ne znam zašto dotična nije odavno blokirana sa svim podacima javno obzirom da je jednu krpičarku zavaljala za ni manje ni više nego 1100 kuna za pokidani remen.. Slažem se!!
prije 12 dana, 21:49
Blokirana je u međuvremenu. Nažalost nisam joj gledala profil prije dogovora. Iako je kao kupac imala ok komentare
prije 11 dana, 10:26