Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Frizerski saloni Zagreb

Pozdrav cure.. Imate li iskustva s frizerskim salonom Larita u Zg? Prekrasne su im slike na instagramu,pa me zanima kako se kreću cijene,npr balayage i šišanje duge kose? I sa salonom V hair na vrbanima?
2021 03 08
Pozdrav, ja sam bila danas u V hair na korekciji šišanja, (prethodno sam se šišala 2x u jednom frizerskom i nikako postići frizuru). Uglavnom, na prvi dojam sam bila pomalo skeptična, nije tip frizerskog na kakav sam navikla (ugl.sam išla u razvikane pa je to i do mene), manji salon, 1 na 1 s frizerkom, skromniji prostor, ali simpatično uređen. Frizerka ljubazna, pristupačna, po meni vrlo stručna, prije mene je odlično obojala i ošišala gospođu, mene je također spasila svojom korekcijom, dala dobre savjete, rekla što ide, a što ne. Uz to smo se dogovorile i oko bojanja za idući puta. Ja sam platila manje od cijene šišanja jer je bila samo korekcija, ali cjenik imaju na stranici pa pogledajte, na fb i ovako, nisu preskupi. Ja ću se sigurno vratiti.
2021 03 10
Ja sam probala sve i jeftine i skupe i uvijek bi završilo isto. Tanka kosa još stanjena. Nisam tražila neku ludu frizuru, običan bob. I tako prošle godine u 3 mjesecu prolupam i napravim minival. 6 mjeseci mira, frizura o.k. No kad sam trebala ponoviti naletim na you tubu na video kako se sam ošišati u doba korone :) Mislim, bum pukla ionako minival pa da probam. E ljudi za ne povjerovati, prvi put sam imala pravi bob, ne stanjen, lijepo pada. Ludilo :) Prvi koji sam napravila je bio dugi bob, sad već me nije frka pa sam zadnji napravila kratki. Mene frizeri više nikad ne budu vidjeli :)
2021 03 18