Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Molim pomoć, nejasne cijene slanja preko Tiska

Bok cure. Nedavno sam počela slati pakete preko Tiska i nije mi baš jasan njihov cjenik. Na njihovim stranicama stoji ako se kupi ambalaža i ista se iskoristi za slanje paketa u roku od 30 dana od dana kupnje ambalaže (uz predočenje kaucijskog koda koji dobijete prilikom kupnje ambalaže), iznos plaćen za ambalažu se odbija od iznosa usluge slanja. Po meni bi to značilo da je za obrazac kreiran online za M paket sveukupna cijena koju plaćam 22,00 kn. Dakle, samu ambalažu prvo platim 5,00 kn, a potom mi se tih 5 kuna odbije od iznosa usluge slanja (22,00 kn) i tada plaćam još 17,00 kn, što na kraju sve skupa iznosi 22,00 kn, isto koliko bih platila da sam pakiranje i slanje obavila na samom kiosku Tiska. Ne znam kako drugačije protumačiti njihov online cjenik. E sad, prvi paket koji sam slala preko njih je bio L veličine, obrazac je kreiran online, kupnja paketa i usluga slanja je obavljena istovremeno na samom kiosku i platila sam 27,00 kn. Drugi put sam slala paket veličine M i da budem sigurna da sam dobro razumjela, pitam prodavačicu ako sad kupim samo paket M, moram li kasnije opet platiti trošak paketa ili mi se odbija od usluge slanja. Kaže mi "ne, ne, samo pokažite račun i kaucijski kod za ambalažu i odbit će se od iznosa usluge slanja." Ok, odem doma, kreiram obrazac online, dođem natrag na kiosk dva sata kasnije sa svojim paketom i kaucijskim kodom i ista djelatnica mi naplati 22,00 kune i inzistira da se tih 5,00 kn ne odbija od 22,00 kn. Tako da sam i paket L s početka priče i ovaj M platila jednako - 27,00 kn. Nije mi ništa jasno. Poslala sam mail Tisku, ali jako su spori s odgovaranjem. Kako se vama naplaćuju Tisak paketi, pogotovo ako prakticirate kupnju ambalaže unaprijed? Hvala!
2021 03 24
I meni su ga naplatili i prije, i prilikom slanja pravdajuci se da ona unese da imam ambalazu, a " izbaci joj tu cijenu". Zvala sam sluzbu za korisnike, ali bio ke vikend, pa poslije zauzeto stalno i odustala sam..
2021 03 24
> ZrinkaVZ: > I meni su ga naplatili i prije, i prilikom slanja pravdajuci se da ona unese da imam ambalazu, a " izbaci joj tu cijenu". > Zvala sam sluzbu za korisnike, ali bio ke vikend, pa poslije zauzeto stalno i odustala sam.. Da, tako je i meni rekla. Koja je onda poanta tog pitanja ima li kupac ambalažu ili nema?
2021 03 24
A čujte, djelatnici u tisku prilikom kreiranja najave imaju opciju odabrati da li korisnik ima ambalažu, ili ne, i prema tome se naplaćuje. Druga je stvar što ne znaju svi slati pakete, ili nešto krivo pritisnu, pa se pravdaju da je takva cijena. Ona mora biti ista kao i da ste na licu mjesta pakirali. Meni se to osobno još nije dogodilo, jer šaljem sa tiska gdje djelatnici znaju svoj posao, no u suprotnom bih pokazala cijenik i zahtjevala da se provjeri cijena, te ispravi.
2021 03 24
Ma skroz si u pravu, ja sam bila bijesna i odmah krenula nazivat sluzbu za korisnike ali bio je petak iza 16h i do pon.sam se ohladila, nazvala jos dva puta i odustala. Ali to treba rascistit!
2021 03 24
Cijene slanja ako ste prethodno kupili kutiju i pokazetr papiric sa barkodom su 18kn (S paket) 22 (M paket) i 27 (L paket) tj. Kao da ste kreirali online narudžbu. Da nije tako ispalo bi Vas skuplje onoliko koliko dode pojedina kutija, sto je i bilo prije nego su uveli ovu opciju. To isto ne vrijedi, ako se ne varam, za slanje preko INovina gdje placate i ambalažu i slanje.
2021 03 24
moj savjet vam je da odmah pripremite artikal koji šaljete i ne kupujete zasebno ambalažu. dva puta neuspješno pokušala zasebno kupiti, ali se nisam dala, napravila red na tisku dok nisam dobila nadređene u Zagrebu i riješila situaciju! očito tete na tisku nisu najbolje upćene što i kako bi trebale činiti (bar ove moje nisu bile) pa ćete po meni na ovaj način izbjeći mnogo živciranja i riješiti sve na licu mjesta.
2021 03 24
Ja najavim paket preko neta i uvijek mi naplate onu cijenu koja je navedena na stranici. Ne pokazujem nikakav račun ni potvrdu.. Ne znam jel' do mog Tiska ili šta, ali cijena ispadne uvijek ista i mislim da piše na ručunu popust 🤷‍♀️
2021 03 24
Nekad je pakiranje komplicirano, ako moras veci komad presloziti da bi stao a da se ne zguzva, ali jednom sam se opekla, vise nisam pokusavala. Sad doma zapakiram i fiksiram na dimenziju kutije.
2021 03 24
> lovefashion27: > moj savjet vam je da odmah pripremite artikal koji šaljete i ne kupujete zasebno ambalažu. dva puta neuspješno pokušala zasebno kupiti, ali se nisam dala, napravila red na tisku dok nisam dobila nadređene u Zagrebu i riješila situaciju! očito tete na tisku nisu najbolje upćene što i kako bi trebale činiti (bar ove moje nisu bile) pa ćete po meni na ovaj način izbjeći mnogo živciranja i riješiti sve na licu mjesta. Svaka čast na upornosti. Ja sam se pokušala pozvati na cjenik, gospođa je nazvala dvoje kolega da bi stvar bila još gora, i oboje su joj rekli da mi na tih 5 kuna za M paket treba naplatiti još 22 kune, dakle sveukupno 27! Ma bezveze, izgleda da su im djelatnici totalno neupućeni. Nadam se da ću dobiti odgovor na svoj mail da imam što pokazivati na kiosku kad mi opet pokušaju naplatiti više!
2021 03 24
> TinaCS1994: > Cijene slanja ako ste prethodno kupili kutiju i pokazetr papiric sa barkodom su 18kn (S paket) 22 (M paket) i 27 (L paket) tj. Kao da ste kreirali online narudžbu. > Da nije tako ispalo bi Vas skuplje onoliko koliko dode pojedina kutija, sto je i bilo prije nego su uveli ovu opciju. > To isto ne vrijedi, ako se ne varam, za slanje preko INovina gdje placate i ambalažu i slanje. Da, znači da sam sve dobro shvatila, ali neki djelatnici očito nisu upućeni. Hvala na jasnom objašnjenju!
2021 03 24
Ja stavljam proizvod u kutiju na Tisku i kreiram online obrazac, kuverta je 13 kn, a mala kutija 22 kn
2021 03 24
Meni je gospođa u iNovinama rekla da oni ne primaju te online obrasce... zna netko nešto o tome? Rekla je da to samo Tisak prihvaća. Nema mi neke logike zato što iNovine imaju Tisak paket pa bi samim time trebali i to imati. Tako da sam M paket platila 5 kn kutiju te onda dodatnih 25 za samo slanje.
2021 03 24
> iskrica83: > Ja stavljam proizvod u kutiju na Tisku i kreiram online obrazac, kuverta je 13 kn, a mala kutija 22 kn Mala kutija S online kreirana je 18 kn.
2021 03 24
To se desi kada ne stisnu na ekranu "kupac ima paket".. Zbog toga naplaze punu cijenu. Jednom mi se isto to desilo i nisam htjela otici s tiska dok mi nije vratila novce, tj da platim 14kn..tek je nakon 5min priznala da je krivo kliknula.
2021 03 24
1 2 3