Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Gdje kupiti boju za staklo i porculan?

Pozdrav! Trebala bi malu pomoć. Naime dolaze mi na prespavanc 3 curke, mlađe i htjela bi s njima nekaj izrađiivati. Zadnji puta smo radile nakit, sad mi je palo na pamet da bi oslikavale čaše i šalice. Zanima me kakve boje mi trebaju za to i gdje kupiti. Nebi ništa profi i skupo, nego čisto da se malo zabavimo i šaramo po čašama ili šalicama :) Ako ima tko kakav savjet i informaciju, bila bi zahvala. Lp
prije 22 dana, 15:11
Vidim da ste iz Zagreba pa možete pogledati u Chemacu u vukovarskoj, tamo imaju svašta za hobije. Mislim da je bočica boje oko 15kn, ali možda imaju i kakav set od više boja :)
prije 22 dana, 15:48
Hvala na info. Budem pogledala 😊
prije 22 dana, 16:19
pokraj Chemaca ima još jedna ili dvije trgovine sve ulaz do ulaza sa repromaterijalom za hobby pa ako ne nađete u jednom jednostavno prošetate 5 metara do drugog :")
prije 22 dana, 21:19
> PretrpaniOrmar: > pokraj Chemaca ima još jedna ili dvije trgovine sve ulaz do ulaza sa repromaterijalom za hobby pa ako ne nađete u jednom jednostavno prošetate 5 metara do drugog :") Hvala. Inače sam na istoku grada pa ne znam baš najbolje taj dio. Svakako ću se prošetati :)
prije 22 dana, 10:19
https://www.tapiker.hr/hrvatski/naslovnica_1/ Trgovina je u Heinzelovoj 60..tamo gdje je i Pet centar. Boje oko 20 kn..
prije 21 dan, 16:45
> krulc1979: > https://www.tapiker.hr/hrvatski/naslovnica_1/ > Trgovina je u Heinzelovoj 60..tamo gdje je i Pet centar. > Boje oko 20 kn.. hvala puno :)
prije 19 dana, 11:23
Ako ne griješim i TEDI ima dosta veliki asortiman pogotovo za DIY pa možete pogledati i kod njih ☺️.
prije 17 dana, 18:40
> Elle001: > Ako ne griješim i TEDI ima dosta veliki asortiman pogotovo za DIY pa možete pogledati i kod njih ☺️. Danas sam bila u Garden Mallu pa sam išla pogledat i našla sam i tamo. Bliže mi je od alternative :)
prije 16 dana, 23:16