Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

LOŠE ISKUSTVO SA WEBSHOP CREATIVE.HR

Drage cure, ako ste bile u iskušenju kupiti ikakvu odjeću preko Creative.hr..e pa nemojte..odjeća je jako loše kvalitete, materijali su katastrofa i uz sve to kad dobijete odjeću u koju se razočarate kad otvorite, pogodite što..povrat ako želite ide u Bugarsku, pa ono znate poštarina za Bugarsku neću niti reći koliko košta..stoga: NE KUPUJTE NIŠTA PREKO CREATIVE.HR BOLJE VAM JE !!!
2021 04 01
Hvala vam na obavijesti.
2021 04 01
Pretpostavljam da ste na ovo mislili: https://creative-hr.eu/ Dakle, još jedna u nizu prevarantskih trgovina. Hvala na informaciji. Bitno da je država zabranila pristup stranim casinima i kladionicama, a u zadnje vrijeme na TV-u nas dave sa reklamama za domaća casina. Nije mi jasno zašto se ne pozabave ovakvim trgovinama.
2021 04 01
> Vikili: > Hvala vam na obavijesti. nema na čemu..a odjeću koju tamo imaju možete naći i na drugim web shopovima, nemaju ništa specijalno no evo,jao si ga vama ukoliko npr. veličina ne paše..kupovala sam i na drugim portalima i zbilja su svi uslužni, povrat je bez ikakvih problema..a ove neću više uopće komentirati ;)
2021 04 13
> Felis79: > Pretpostavljam da ste na ovo mislili: https://creative-hr.eu/ > Dakle, još jedna u nizu prevarantskih trgovina. Hvala na informaciji. > Bitno da je država zabranila pristup stranim casinima i kladionicama, a u zadnje vrijeme na TV-u nas dave sa reklamama za domaća casina. Nije mi jasno zašto se ne pozabave ovakvim trgovinama. a da, na žalost :s ..ja uvijek pročitam pravila i način povrata itd...kod njih nigdje ne piše da se roba vraća u Bugarsku, kda sam im sve to navela i pitala kako to da je odjeća stigla za 3 dana, pa nemoguće da je iz Bugarske stiglo za 3 dana, teta koja radi tamo mi je odgovorila da su oni u Bugarskoj i to je to ..šaljite u Bugarsku ..eto..a odjeću koju imaju možete naći i drugdje , tako da tih par kuna razlike zbilja ne vrijede..kupujem i na drugim portalima, svi su zbilja ljubazni, povrat nemam često, a kda sam imala sve je bilo brzo i korektno..tako da ..a što reći ;)
2021 04 13
Pozdrav žene , i ja sam jednom kupila haljinu putem te stranice i došlo je nešto sasvim kontra od slike , znači model je bio kao na slici al haljina katastrofa , prozirna i neki čudan plastificiran materijal a u boji da ne pričan na slici bila lijepa zelena boja žarka, a kad je stigla neke mat tamna zelene ... isto vam nebih baš preporučila tu stranicu x-) x-)
2021 05 03
> vika97: > Pozdrav žene , i ja sam jednom kupila haljinu putem te stranice i došlo je nešto sasvim kontra od slike , znači model je bio kao na slici al haljina katastrofa , prozirna i neki čudan plastificiran materijal a u boji da ne pričan na slici bila lijepa zelena boja žarka, a kad je stigla neke mat tamna zelene ... isto vam nebih baš preporučila tu stranicu x-) x-) ja sam naručila bijeli sako i dobila sam tanku prozirnu najlon majicu, uvijek pregledavam proizvode na web shopovima po 100 puta, može se skužiti kakakv je materijal ako dobro gledaš, čak provjerim isti proizvod na više portala jer znaju imati istu robu, al ovo je zbilja prevar anad prevarama i još se prave ludi za povrat..ma sramota
2021 05 06