Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

LOŠE ISKUSTVO SA WEBSHOP CREATIVE.HR

Drage cure, ako ste bile u iskušenju kupiti ikakvu odjeću preko Creative.hr..e pa nemojte..odjeća je jako loše kvalitete, materijali su katastrofa i uz sve to kad dobijete odjeću u koju se razočarate kad otvorite, pogodite što..povrat ako želite ide u Bugarsku, pa ono znate poštarina za Bugarsku neću niti reći koliko košta..stoga: NE KUPUJTE NIŠTA PREKO CREATIVE.HR BOLJE VAM JE !!!
prije 15 dana, 13:54
Hvala vam na obavijesti.
prije 15 dana, 20:54
Pretpostavljam da ste na ovo mislili: https://creative-hr.eu/ Dakle, još jedna u nizu prevarantskih trgovina. Hvala na informaciji. Bitno da je država zabranila pristup stranim casinima i kladionicama, a u zadnje vrijeme na TV-u nas dave sa reklamama za domaća casina. Nije mi jasno zašto se ne pozabave ovakvim trgovinama.
prije 15 dana, 23:04
> Vikili: > Hvala vam na obavijesti. nema na čemu..a odjeću koju tamo imaju možete naći i na drugim web shopovima, nemaju ništa specijalno no evo,jao si ga vama ukoliko npr. veličina ne paše..kupovala sam i na drugim portalima i zbilja su svi uslužni, povrat je bez ikakvih problema..a ove neću više uopće komentirati ;)
prije 4 dana, 10:45
> Felis79: > Pretpostavljam da ste na ovo mislili: https://creative-hr.eu/ > Dakle, još jedna u nizu prevarantskih trgovina. Hvala na informaciji. > Bitno da je država zabranila pristup stranim casinima i kladionicama, a u zadnje vrijeme na TV-u nas dave sa reklamama za domaća casina. Nije mi jasno zašto se ne pozabave ovakvim trgovinama. a da, na žalost :s ..ja uvijek pročitam pravila i način povrata itd...kod njih nigdje ne piše da se roba vraća u Bugarsku, kda sam im sve to navela i pitala kako to da je odjeća stigla za 3 dana, pa nemoguće da je iz Bugarske stiglo za 3 dana, teta koja radi tamo mi je odgovorila da su oni u Bugarskoj i to je to ..šaljite u Bugarsku ..eto..a odjeću koju imaju možete naći i drugdje , tako da tih par kuna razlike zbilja ne vrijede..kupujem i na drugim portalima, svi su zbilja ljubazni, povrat nemam često, a kda sam imala sve je bilo brzo i korektno..tako da ..a što reći ;)
prije 4 dana, 10:49