Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

korisnice, šta mislite o ovome?

Gospođa oglasi novčanik kao Desigual, stavi slike, ja ga kupim sestri za poklon, dođe nešto kinesko...kažem prodavačici da nije Desigual, a ona kaže da što nisan pitala je li Desigual? Tagirala ga je kao takvog, no moje je, navodno, bilo pitat- Gospođo, lažete li da je Desigual?Jer to se, valjda, triba predvidit da laže...jako je vriđa kad kažen da laže i to naziva lošon komunikacijon, pa dobijen negativnu jer je smatran prevaranticon. Adminku san kontaktirala, ali tema nek stoji...
prije 13 dana, 21:45
Katastroofa
prije 13 dana, 22:13
Eto zasto treba sto prije ukinuti tagiranje...
prije 13 dana, 22:16
Ja npr.nikad nemam naviku pitati prodavače jel' nešto stvarno Desigual ili kojigod brend jer mi je to uvredljivo, tj.ostavljam dojam sumnjičave osobe u startu, podrazumijevam da je to to što piše da je, u slučaju da nije smatram to prijevarom koja nije nastala mojom krivicom. Tagovi su mi s jedne strane dragi jer obično imam par brendova koje kupujem i volim kad ih mogu lako naći, npr.tražim baš Desigual kaput draže mi je da mi izbaci sve njih nego da listam more kaputa, samo što zloupotreba istih radi kaos od stranice... U svakom slučaju smatram da Vi imate pravo na povrat novca i da niste ništa krivi u ovoj situaciji.
prije 13 dana, 23:05
> U svakom slučaju smatram da Vi imate pravo na povrat novca i da niste ništa krivi u ovoj situaciji. Da, ovde je jedini tag bio desigual, a kako mi se gadi svaka daljnja komunikacija s dotičnon, ne bi ni novce da mi vraća. Najidealnije- da joj vratin novčanik, a ona nek novce uplati https://mojekrpice.hr/eisen77-92713
prije 13 dana, 23:18
Klasicna navlakusa i prevara. Neka izvoli vratiti novce, budite uporni. Ako ne zeli nova tema i njene podatke u naslov teme.
prije 13 dana, 23:36
U utorak triba vratit pare. Ako to ne napravi, treba je prijavit nadležnoj instituciji da prodaje lažnjake. Ako ne znate kako to napraviti, pošaljite mi poruku. Stvarno je dosta bilo nahitavanja s poznatim brendovima i zarađivanja na njima. Kad joj inspekcija pokuca na vrata neka smišlja izgovore. Kazne su pristojne..
prije 13 dana, 23:53
Mislimo da naziv profila iza kojeg stoji lažna tagiračica treba biti transparentniji u temi: https://mojekrpice.hr/annaanchy20-48730 Također mislimo, kao i ti, da je s namjerom obmane kupca novčanik tako tagiran. Ja još mislim i to da ženskica nije neka pametnica, naprotiv.
prije 13 dana, 01:28
na naslovnoj stranici ima još bolje...louis vuiton za 2000€ od potpuno novog profila, ima dosta lajkova,pa kad nekog prevari bit će plakanja
prije 13 dana, 08:44
> dobrojutro: > > U svakom slučaju smatram da Vi imate pravo na povrat novca i da niste ništa krivi u ovoj situaciji. > Da, ovde je jedini tag bio desigual, a kako mi se gadi svaka daljnja komunikacija s dotičnon, ne bi ni novce da mi vraća. Najidealnije- da joj vratin novčanik, a ona nek novce uplati https://mojekrpice.hr/eisen77-92713 Draga Dobrojutro hvala vam na lijepoj namjeri, ali bojim se da se sve ne zakomplicira ako bi se ja ili netko drugi dodao u vašu suradnju. Svašta je bilo dosad na ovoj stranici, stoga je možda najbolje da vas dvije same to riješite. Ne bih htjela da vraćanje novaca bude preusmjereno na mene, jer postoji mogućnost da ne bude ni izvršeno pa da me se još ne optuži da ja nešto skrivam ili da smo nas dvije namjerno u nekom dogovoru protiv žene koja vam je prodala takav novčanik. Iz raznih iskustava na ovoj stranici, već je poznato kako vrlo lako dođe do pomutnje čim je više osoba uključeno u suradnju. Pogotovo ako suradnja od početka nije na čisto. Također, ne bih se osjećala ugodno ako bi mi netko uplatio zato što mu je to predloženo. Najbolje mi je da svatko tko ima namjeru surađivati sa mnom, javi mi se osobno svojom voljom i ipak nešto naruči s mog profila. Magnetića imam stvarno dovoljno ako ništa drugo ne odgovara. Mislim da bi tako bilo najbolje i nadam se da se ne ljutite na ovaj moj poduži odgovor. ❤
prije 13 dana, 10:40
> Draga Dobrojutro hvala vam na lijepoj namjeri, ali bojim se da se sve ne zakomplicira ako bi se ja ili netko drugi dodao u vašu suradnju. Svašta je bilo dosad na ovoj stranici, stoga je možda najbolje da vas dvije same to riješite. Ne bih htjela da vraćanje novaca bude preusmjereno na mene, jer postoji mogućnost da ne bude ni izvršeno pa da me se još ne optuži da ja nešto skrivam ili da smo nas dvije namjerno u nekom dogovoru protiv žene koja vam je prodala takav novčanik. Iz raznih iskustava na ovoj stranici, već je poznato kako vrlo lako dođe do pomutnje čim je više osoba uključeno u suradnju. Pogotovo ako suradnja od početka nije na čisto. > Također, ne bih se osjećala ugodno ako bi mi netko uplatio zato što mu je to predloženo. > Najbolje mi je da svatko tko ima namjeru surađivati sa mnom, javi mi se osobno svojom voljom i ipak nešto naruči s mog profila. Magnetića imam stvarno dovoljno ako ništa drugo ne odgovara. > Mislim da bi tako bilo najbolje i nadam se da se ne ljutite na ovaj moj poduži odgovor. ❤ Pošteno. Razumljivo. OK, čut ćemo se:) Je, Teehee, to je ta. Jel to sad za crnu listu, kakva je procedura, neman pojma...nešto mi laprda u inbox da oćemo li to riješit tako da ja to prodan dalje...kad može s teme na crnu listu? jel po pravilima da je zakeljin odma ili ako vrati pare onda nije za listu?
prije 13 dana, 10:47
Ja čekan do utorka jer san se baš naljutila!
prije 13 dana, 11:09
Molim vas, malo je jasnije pišite postove. Prvo sam pomislila da je Eisen prevarila ženu, pa sam ostala šokirana jer nisam vjerovala da bi ona to napravila. Jest, površno sam čitala post, vidila link na profil...... Eisen, upravu si, nek te se ne diraju, još ti samo povlačenje po forumu treba u životu.
prije 13 dana, 11:16
riješile smo, ona neće vraćat pare jer smatra da joj niko ne može ništa, a sestra će dignit privatnu tužbu u četvrtak što joj je i posal, a gospođa će sad na crnu listu. Svi zadovoljni!
prije 12 dana, 11:39
> dobrojutro: > riješile smo, ona neće vraćat pare jer smatra da joj niko ne može ništa, a sestra će dignit privatnu tužbu u četvrtak što joj je i posal, a gospođa će sad na crnu listu. Svi zadovoljni! Odlično. To je uobičajen hodogram... Možda da ju pozoveš na temu da joj se čestita Uskrs?
prije 12 dana, 12:00
1 2 3 4 5 Sljedeći