Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Upitnici iznad glave

Drage žene, ovdje sam kao prodavač ali i kao kupac. U više navrata (nekih 5, 6 puta) sam poslala poruku korisnici i to putem "Želim to" linka, gdje sam se interesirala o proizvodu. Kod svih tih žena u opisu profila stoji da im se slobodno obrati za više informacija. Međutim - odgovora nema. Uvijek sam pristojna, pozdravim, zahvalim etc, pa ne kužim zašto ne odgovaraju. Ajde da pilim ili da pitam nebuloze, al doslovno pitam za dvije informacije.. I nije da nakon moje poruke nisu bile online, bile su. Što vi mislite, zašto se to događa? I još jedna stvar - što znači kada netko pošalje *praznu* poruku putem "Žeim to" linka? Kako bih ja kao prodavač trebala reagirati? Nedavno mi je jedna poslala takvu poruku, na što sam joj odgovorila nešto u stilu "želite ovo kupiti od mene, zanima Vas nešto u vezi artikla?" - a ona ni a ni be :| Hvala unaprijed na mišljenjima!
prije 12 dana, 20:07
Ni meni to nije jasno,hocu kupiti npr 2 haljine,mogu li mi samo izmjeriti duzinu...I niista...
prije 12 dana, 21:25
Prodaja na Krpicama isto traži malo uloženog truda i vremena,a i važno je da komunikacija porukama koliko toliko ide brzo. Možda sve prodavačice nisu u prilici tako brzo odgovoriti/reagirati s obzirom na životne okolnosti,ne možemo znati tko je u kakvoj situaciji. Naravno da sigurno ima i onih koje su malo ležerne.😊
prije 12 dana, 10:01
da cudno...ni meni nije jasno.... :")
prije 12 dana, 10:35
Ni meni ta prazna poruka iza 'Želim to' nikad nije jasna. I kad pitaš nešto, ne dobiješ odgovor.
prije 12 dana, 11:30
Zna se dogoditi da novije korisnice kliknu na "Želim" umjesto "Dodaj u omiljene". Ali često se dogodi da i korisnice s puno povratnih pošalju prazne poruke. Ja odgovorim nešto u stilu "Zainteresirani ili?". Ponekad zaista i dogovorim prodaju, a često dobim i odgovor "Razmislim!" Prilikom postavljanja oglasa odmah i izmjerim ono što mislim da treba, ali ako treba nešto dodatno, nema problema. Odmah ne mogu mjeriti jedino ako sam na poslu.
prije 11 dana, 12:55
Meni se to stalno događa. U većini slučajeva i kod kupnje ili prodaje više ne dobijem odgovor
prije 11 dana, 13:23
Ja sam se nedavno javila jednoj zeni s kojom sam vec imala jednu suradnju, poslala sam joj bila 3 poruke u roku dva tri dana jer san vidila da je na vezi a neogovara i nakraju nista, ako njoj nije u interesu da proda nije ni meni da kupim od nje. I u prvoj suradnji sam ju morala vuci da mi proda🤦🏻‍♀️
prije 11 dana, 13:27
Meni se jave za stvari koje poklanjam, pa se vise ne jave...uglavnom, da ti prisjedne🙄
prije 11 dana, 21:26
Ja ovdje kupujem samo, i puno puta sam dozivila da upit posaljem pa se odgovori nikad ili za 2-3 mjeseca kad ja vec se ubijem trazeci isti takav artikal. Jednoj sam curi slala vise puta upite , na dva profila za fashionnova traperice i to par komada! Nikad odgovorila pa imala 2 suradnje pa opet poslala i opet ne odgovara itd... Uglavnom nema mi nista gore vec kad nađem taj artikl kod nekog drugog i onda se jave... Kad ja vec dogovorim suradnju... Zato sam jedno vrijeme imala u opisu profila da odgovor čekam max. 3 dana!
prije 11 dana, 22:05
ma zaobiđite takve prodavače - ako ne odgovara na poruke, mogu samo zamisliti oliko bi joj trebalo da pošalje predmet :')
prije 11 dana, 09:04
Drago mi je čuti da nisam jedina - lakše mi je kad znam da nije do mene x-) Meni je odgovaranje na poruke stvar elementarnog odgoja. Jedna me cura pitala nešto u vezi nekog artikla što nema veze s prodajom, zanimalo ju je koliko sam dugo čekala na neki artikl kad sam naručivala s neta i ja joj najnormalnije odgovorila i drago mi je ako sam pomogla. Pa mi pogotovo nije jasno da ti ne odgovara netko tko nešto prodaje... al dobro, ima nas svakakvih, i to po svemu sudeći - gomila x-)
prije 10 dana, 12:30
Joj ja sam se jednom više od godinu dana javljala i dogovarala za jedan baloner. Ostavila na kraju svoj mobitel i eto prodavačica se javi par mjeseci nakon moje zadnje poruke na krpicama. Velim, još sam zainteresirana. Prebacimo se na WhatsApp, tražim ju još par slika i opet muk... Možda se opet javi uskoro 😂
prije 10 dana, 12:37
@marija13 hahahaha x-) x-) stvarno ti se sviđa taj baloner a? :D
prije 10 dana, 13:17
> Jazzy8: > @marija13 hahahaha x-) x-) stvarno ti se sviđa taj baloner a? :D Baloner je vrh. Toliko sam ga puta pregledala da znam oglas napamet.
prije 10 dana, 13:37
1 2 3 Sljedeći