Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ishemija srca

Ako imate malo više saznanja o ovoj bolesti molim vas da podijelite... ako znate nekoga ili možda i same bolujete? Koji su točni simptomi, kakva je dijagnostika? Meni se često događa jaka bol u prsima, koja traje po sat vremena ili duže.. uglavnom se javlja noću, prene me iz sna..evo noćas je druga zaredom..na zadnjem sistematskom rađen je EKG i pokazao je da je sve uredno..pa ne znam da li bih trebala neke dodatne pretrage ukoliko se ta ishemija srca teže dijagnosticira..
prije 10 dana, 05:37
Ej pozdrav, trebala bi napravit kardiolosku obradu, eventualno holter nosit, jer sami ekg je bazicna pretraga koja u slucaju nekih tegoba nije dovoljna. Barem je tako kod mene bilo ( ja imam problem s aritmijom). Ali s obzirom na temu od prije neki dan, pitam se jel ti u podlozi ipak "samo" anksioznost? Mozes mi se javit u inbox u vezi toga :D
prije 9 dana, 15:01
> ZrinkaVZ: > Ej pozdrav, trebala bi napravit kardiolosku obradu, eventualno holter nosit, jer sami ekg je bazicna pretraga koja u slucaju nekih tegoba nije dovoljna. Barem je tako kod mene bilo ( ja imam problem s aritmijom). > Ali s obzirom na temu od prije neki dan, pitam se jel ti u podlozi ipak "samo" anksioznost? Mozes mi se javit u inbox u vezi toga :D Bilo bi pametnije javiti se na drugi sistematski pregled srca, po drugo mišljenje i dijagnozu, a ne tebi u inbox. :) Cure, nemojte takve savjete tražiti na forumu krpica, a još manje dijeliti savjete na neviđeno, po opisu.
prije 9 dana, 19:36
> katarinamartina: > > ZrinkaVZ: > > Ej pozdrav, trebala bi napravit kardiolosku obradu, eventualno holter nosit, jer sami ekg je bazicna pretraga koja u slucaju nekih tegoba nije dovoljna. Barem je tako kod mene bilo ( ja imam problem s aritmijom). > > Ali s obzirom na temu od prije neki dan, pitam se jel ti u podlozi ipak "samo" anksioznost? Mozes mi se javit u inbox u vezi toga :D > Bilo bi pametnije javiti se na drugi sistematski pregled srca, po drugo mišljenje i dijagnozu, a ne tebi u inbox. :) > Cure, nemojte takve savjete tražiti na forumu krpica, a još manje dijeliti savjete na neviđeno, po opisu. Oprosti, a sto predmnijevas da sam savjetovala ? Dala sam joj preporuku za kardiologa i opisala pretrage koje su meni rađene, te cijene. Malo upak opreznije s osudama.
prije 9 dana, 21:26
> ZrinkaVZ: > > katarinamartina: > > > ZrinkaVZ: > > > Ej pozdrav, trebala bi napravit kardiolosku obradu, eventualno holter nosit, jer sami ekg je bazicna pretraga koja u slucaju nekih tegoba nije dovoljna. Barem je tako kod mene bilo ( ja imam problem s aritmijom). > > > Ali s obzirom na temu od prije neki dan, pitam se jel ti u podlozi ipak "samo" anksioznost? Mozes mi se javit u inbox u vezi toga :D > > Bilo bi pametnije javiti se na drugi sistematski pregled srca, po drugo mišljenje i dijagnozu, a ne tebi u inbox. :) > > Cure, nemojte takve savjete tražiti na forumu krpica, a još manje dijeliti savjete na neviđeno, po opisu. > Oprosti, a sto predmnijevas da sam savjetovala ? Dala sam joj preporuku za kardiologa i opisala pretrage koje su meni rađene, te cijene. Malo upak opreznije s osudama. Zašto cijene? Može s uputnicom i u bolnici obaviti. Ono što su tebi radili, ne znači da će i njoj. Općenito otvarati teme o zdravlju, liječenju, simptomima, sve to može odvesti u krivom smjeru. Uvodničarka bi trebala potražiti mišljenje ili više mišljenja struke, ne forumskih 'liječnika'.
prije 9 dana, 03:35
Radis diskusiju ni iz cega. Pravo na informaciju ima svatko, o tome kako.izgleda kardioloska obrada, koliko kosta privatno ako nemas vremena cekati na pregled ( u splitu je to mjesecima) - uglavnom dobila je informacije koje su nju zanimale, jer ide "po misljenje struke" . Razmjena informacija i je jedna od poanti foruma, tj podforuma Zdravlje, koji, eto, postoji zbog tema o zdravlju.
prije 9 dana, 10:25
> ZrinkaVZ: > Radis diskusiju ni iz cega. Pravo na informaciju ima svatko, o tome kako.izgleda kardioloska obrada, koliko kosta privatno ako nemas vremena cekati na pregled ( u splitu je to mjesecima) - uglavnom dobila je informacije koje su nju zanimale, jer ide "po misljenje struke" . > Razmjena informacija i je jedna od poanti foruma, tj podforuma Zdravlje, koji, eto, postoji zbog tema o zdravlju. Ne radim nikakvu diskusiju, a koliko se u Splitu čeka ili ne čeka, nije mi nepoznato, iako za sebe nisam trebala, Bogu hvala. Više osoba sa sličnim simptomima mogu biti isto tako više različitih dijagnoza. Nisam zlonamjerna, dapače. O podforumu zdravlja dalo bi se diskutirati. Puno je korisnica na nekim temama isto zaključila, javiti se onima kojima je to struka, a razmjena mišljenja, tipa..i meni je bilo tako pa sam ovo ili ono, nema prolaz.
prije 9 dana, 11:30
Ja sam s njom razgovarala u inboxu, trebam li traziti dozvolu za to, ili mozemo zakljuciti?
prije 8 dana, 11:37
Da se ne razvije konfuzija jos veca curi u glavi: ukoliko imate ili kad Vas uhvate te tegobe otiđite, u bilo koju uru na Firule, hitni interni prijem i recite sto Vam je. Bit cete obradene i upuceni sto i kako dalje. I ponavljam, ovdje ne trazite takve savjete.
prije 8 dana, 13:45
> Rajna123: > Da se ne razvije konfuzija jos veca curi u glavi: ukoliko imate ili kad Vas uhvate te tegobe otiđite, u bilo koju uru na Firule, hitni interni prijem i recite sto Vam je. Bit cete obradene i upuceni sto i kako dalje. > I ponavljam, ovdje ne trazite takve savjete. Potpis! Ili ako ne može sama, hitnu može pozvati, a oni moraju doći i odvesti je u bolnicu.
prije 8 dana, 20:58
> katarinamartina: > > Rajna123: > > Da se ne razvije konfuzija jos veca curi u glavi: ukoliko imate ili kad Vas uhvate te tegobe otiđite, u bilo koju uru na Firule, hitni interni prijem i recite sto Vam je. Bit cete obradene i upuceni sto i kako dalje. > > I ponavljam, ovdje ne trazite takve savjete. > Potpis! > Ili ako ne može sama, hitnu može pozvati, a oni moraju doći i odvesti je u bolnicu. Tako je!
prije 8 dana, 09:53