Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Kod opisa predmeta vrlo dobro sa nedostacima

Jeli možda trebalo napisati vrlo dobro bez nedostataka i vrlo dobro sa nedostatkom... Imam puno stvari vrlo dobre ali bez nedostataka..ili griješim ?
prije 12 dana, 21:08
To je i meni problem, pa u opisu napišem da je praktički novo ali npr korišteno, bez nedostataka. Imam tako torbu koja je doslovno 2 puta nošena na kratko i nema nikakvih nedostataka :/ S tim da mislim da djevojke još uvijek idu za opisom, a ne toliko za tom kategorijom. Trebat će još neko vrijeme da to oživi. Veći problem će biti ako će se filtriranje raditi prema toj kategoriji, onda pola stvari neće biti vidljive unatoč stanju u kojem jesu.
prije 11 dana, 09:38
Da, baš sam o tome i ja razmišljala Ona dodam u opisu pa napišem bez nedostataka
prije 11 dana, 09:51
Mislim da to i nije toliko sporno jer kad otvorite oglas,piše samo - stanje "vrlo dobro"..,ovaj nastavak sa mogućim nedostacima se ne vidi
prije 11 dana, 12:51
Ali to ce postati problem, jer se sada zna sto oznacava stanje ‘vrlo dobro’, i kada se dogodi situacija pri kupnji da je artiklu stanje tako oznaceno a artikl ne bude u takvom stanju, kupilica ce imati pravo na povrat a prodavacica ce biti nepouzdani prodavac koji stavlja krivu kategoriju stanja.
prije 11 dana, 06:36
Mislim da bi to trebalo mijenjati... Jer, ako nešto nije novo..ne mogu napisati da je novo..ali opet nema nedostataka...recimo..ako je majica jednom oprana...ona nema nedostataka..
prije 10 dana, 10:04
> Vikili: > Mislim da bi to trebalo mijenjati... > Jer, ako nešto nije novo..ne mogu napisati da je novo..ali opet nema nedostataka...recimo..ako je majica jednom oprana...ona nema nedostataka.. Sa ovim se u potpunosti slažem. Ja imam artikala koji 10 puta bolje izgledaju od nekih skroz novih, a odjenula sam ih jedanput, dvaput, i nemaju ama baš nikakvih nedostataka. Trudim se sve prikazati u opisu i na slikama, ali tko zna koliko se to čita. Nemam pojma više ništa I ove promjene idu "tako brzo" da sam oduševljena.
prije 8 dana, 12:45
> Vikili: > Mislim da bi to trebalo mijenjati... > Jer, ako nešto nije novo..ne mogu napisati da je novo..ali opet nema nedostataka...recimo..ako je majica jednom oprana...ona nema nedostataka.. U potpunosti se slažem! Baš mi stvara problem ta kategorija. Trebalo bi to popraviti ili dodati još jednu kategoriju koja bi obuhvaćala stvari koje nisu nove, ali izgledaju kao nove. Ili nešto tako.
prije 8 dana, 00:16
Iznad vrlo dobro treba staviti kategoriji još super stanje-nošeno kratko ali kao novo
prije 7 dana, 13:29
> Lenymoda: > Iznad vrlo dobro treba staviti kategoriji još super stanje-nošeno kratko ali kao novo Upravo nam to treba! Slazem se! 🤗
prije 6 dana, 20:17