Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Kod opisa predmeta vrlo dobro sa nedostacima

Jeli možda trebalo napisati vrlo dobro bez nedostataka i vrlo dobro sa nedostatkom... Imam puno stvari vrlo dobre ali bez nedostataka..ili griješim ?
2021 04 25
To je i meni problem, pa u opisu napišem da je praktički novo ali npr korišteno, bez nedostataka. Imam tako torbu koja je doslovno 2 puta nošena na kratko i nema nikakvih nedostataka :/ S tim da mislim da djevojke još uvijek idu za opisom, a ne toliko za tom kategorijom. Trebat će još neko vrijeme da to oživi. Veći problem će biti ako će se filtriranje raditi prema toj kategoriji, onda pola stvari neće biti vidljive unatoč stanju u kojem jesu.
2021 04 26
Da, baš sam o tome i ja razmišljala Ona dodam u opisu pa napišem bez nedostataka
2021 04 26
Mislim da to i nije toliko sporno jer kad otvorite oglas,piše samo - stanje "vrlo dobro"..,ovaj nastavak sa mogućim nedostacima se ne vidi
2021 04 26
Ali to ce postati problem, jer se sada zna sto oznacava stanje ‘vrlo dobro’, i kada se dogodi situacija pri kupnji da je artiklu stanje tako oznaceno a artikl ne bude u takvom stanju, kupilica ce imati pravo na povrat a prodavacica ce biti nepouzdani prodavac koji stavlja krivu kategoriju stanja.
2021 04 27
Mislim da bi to trebalo mijenjati... Jer, ako nešto nije novo..ne mogu napisati da je novo..ali opet nema nedostataka...recimo..ako je majica jednom oprana...ona nema nedostataka..
2021 04 27
> Vikili: > Mislim da bi to trebalo mijenjati... > Jer, ako nešto nije novo..ne mogu napisati da je novo..ali opet nema nedostataka...recimo..ako je majica jednom oprana...ona nema nedostataka.. Sa ovim se u potpunosti slažem. Ja imam artikala koji 10 puta bolje izgledaju od nekih skroz novih, a odjenula sam ih jedanput, dvaput, i nemaju ama baš nikakvih nedostataka. Trudim se sve prikazati u opisu i na slikama, ali tko zna koliko se to čita. Nemam pojma više ništa I ove promjene idu "tako brzo" da sam oduševljena.
2021 04 29
> Vikili: > Mislim da bi to trebalo mijenjati... > Jer, ako nešto nije novo..ne mogu napisati da je novo..ali opet nema nedostataka...recimo..ako je majica jednom oprana...ona nema nedostataka.. U potpunosti se slažem! Baš mi stvara problem ta kategorija. Trebalo bi to popraviti ili dodati još jednu kategoriju koja bi obuhvaćala stvari koje nisu nove, ali izgledaju kao nove. Ili nešto tako.
2021 04 30
Iznad vrlo dobro treba staviti kategoriji još super stanje-nošeno kratko ali kao novo
2021 04 30
> Lenymoda: > Iznad vrlo dobro treba staviti kategoriji još super stanje-nošeno kratko ali kao novo Upravo nam to treba! Slazem se! 🤗
2021 05 01