Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Outlet - molim informaciju

Bok zene! 💐🦋 Posto nikad nisam bila u outlet trgovinama, htjela bi vas pitati gdje bi bilo najbolje otici po tenisice za djevojcicu (2 god.)? Nike ili Adidas bi voljela kupiti, kako se krecu cijene, otprilike? Ako nije problem, javite mi se u poruke s informacijama. Hvala!
prije 4 dana, 21:17
Iz mog iskustva s outletima Nike i Adidas ćete jeftinije kupiti u normalnim trgovinama na sniženjima. Shooster Vam zna imati i do 70%, Office shoes i Shoebedo isto dosta dobra sniženja kroz cijelu godinu samo trebate pratiti, najbolje se prijaviti na njihov newsletter. I u Massu znaju biti sniženja ali tamo ne kupujem pa ne znam detalje. Zna se naći jeftinih stvari u outletu ali Nike i Adidas su baš slabo sniženi.
prije 3 dana, 15:38
> Beatriss: > Iz mog iskustva s outletima Nike i Adidas ćete jeftinije kupiti u normalnim trgovinama na sniženjima. > Shooster Vam zna imati i do 70%, Office shoes i Shoebedo isto dosta dobra sniženja kroz cijelu godinu samo trebate pratiti, najbolje se prijaviti na njihov newsletter. > I u Massu znaju biti sniženja ali tamo ne kupujem pa ne znam detalje. > Zna se naći jeftinih stvari u outletu ali Nike i Adidas su baš slabo sniženi. Hvala na informacijama.👍
prije 3 dana, 22:22
Imate sad i web shop mass outlet pa pogledajte i tamo :)
prije 2 dana, 11:18
> Maraya: > Imate sad i web shop mass outlet pa pogledajte i tamo :) Hvalaa, pogledati cu svakako. 😁👍
prije 2 dana, 15:35
Imate jeftine dječje tenisice u Pittarosso trgovinama. Također drže Nike i Adidas :)
prije 13 sata