Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Cervikalni brisevi - info

Curke iz zga, ili koja je imala slicnu situaciju...Ginekologica mi je dala uputnice i tražila sljedeće pretrage: cervikalni brisevi, UU, MH, KT, aerobi, mikološki.. Eh sad... Rekla mi je da odem te briseve uzet u andriju stampara.. I puno sam citala o tome i svugdje na njihovoj stranici (stranici andrije stampara) pise da se brisevi kod njih samo donose.. Ginekologica je rekla da ih ona moze uzet ali cu ih sama morat nosit, pa da je bolja opcija da odem kod njih da mi ih uzmu.. Jel moze neka pomoc, iskustva, slicne situacije? 😣 Hvala unaprijed!
prije 3 dana, 17:34
Radila sam briseve kod svog ginekologa te su oni nosili i platila sam cca 300 kn. Možete ih i sami nositi.
prije 3 dana, 20:34
Ne rade ih na Štamparu, ako imate ginekologa preko HZZO-a onda on uzme, a Vi odnese tamo. Privatno ništa ne morate nositi.
prije 3 dana, 21:46
Hvala cure, puno ste mi pomogle🙏😁
prije 2 dana, 10:25
❤️
prije 2 dana, 12:02
Ja sam radila nedavno kod svog ginekologa cervikalne briseve i nisam nigdje ništa nosila niti platila. S tim brisevima meni je bila ista procedura kao i kad mi radi papa test. Ako imate uputnicu možete se naručiti u bilo kojoj bolnici ili domu zdravlja koji prima na uputnicu i radi tu pretragu. Nije mi jasno to nošenje uzoraka iako sam čula već da neki nose, ja nisam nikad ništa a promijenila sam nekoliko ginekologa u životu. 🤷🏼‍♀️
prije 2 dana, 23:58