Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Kupnja nošenih kupaćih kostima

Pregledavam kupaće na krpicama, svaki drugi čini mi se je nošen - samo jednom/par puta/jednu sezonu. Što mislite o prodaji nošenih kupaćih, kupite li nošen kupaći? Gornji dio još i kužim ako je stvarno nošen 1-2-3 puta ali donji dio?
2021 05 07
Nosene kupace, gace, grudnjake i takve ostale stvari nikad nisam niti cu kupiti, to sve kupim u trgovini, meni je to nekako fuj, ali svatko ima svoje misljenje o tome o:)
2021 05 07
Zaista svaka roba nađe svog kupca.. Nema tog kupaćeg kojeg bih kupila da je već nošen. Jednostavno imam tu mentalnu barijeru koja mi ne dozvoljava takvo što. Barem danas ima toliko raznolikih brendova koji u asortimanu imaju badiće svih mogućih cjenovnih razreda da si svatko može naći nešto za sebe. Ne osuđujem, svakom po volji. Za mene je to jedno veliko ne.
2021 05 07
Ja ne bih nikad kupila meni je isto odvratno,čak kad sam poklanjala stvari nikad nisam nikad kupaći svoj poklonila koji sam nossila.Znala sam pokloniti grudnjak naprimjer koji je samo opran a nije nošen i ti sam kupcu napisala da ne misli da sam ga nosila,i to mi je bilo onako neugodno.
2021 05 07
ma ni u ludilu - nije mi to higijenski pa ni da na 100 stupnjeva iskuham :') ne zamjeram onima kojima ne smeta, ali šminka, donje rublje, kupaće i sl. kupujem isključivo novo
2021 05 07
Meni su najbolje one žene koje prodaju novi, nenošeni kupaći, a slika na oglasu nje u tom kupaćem! Kako je to onda ne nošeno molim te!
2021 05 08
Ja takve stvari kupujem isključivo nove jer sam malo gadljiva. Iako mislim da danas ima zaista dobrih sredstava za dezinfekciju tkanina pa nije problem ako netko kupi korišteni badić i dezinficira ga. Ja čak i nove badiće, koje je možda netko isprobao prije mene, dezinficiram u tekućini za dezinfekciju prije prvog pranja.
2021 05 08