Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Uskoro nove promjene. Kliknite ovamo za više informacija.

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zašto je korisnica katarinamartina blokirana?

Eto zanima me zašto ? Ova korisnica govorim o svom iskustvu na ovoj stranici.Cura ne samo da je pomogla mnogima ,savjetom ,boreći se protiv prevarantica. Raznim darovanjima potrebitima na ovoj stranici..Sad me zanima da li je riješenje na ovoj stranici takve pravedne ušutkati, pa nek se vesele sve one koje dobrano iskorištavaju tuđe neznanje i neupućenost i varaju na ovoj stranici? https://mojekrpice.hr/katarinamartina-177671
prije 10 dana, 06:11
Ja sam s KM dosta surađivala. I zajedno smo pomagale neke obitelji. To je jedna divna žena. Zaista bi uvijek stala na stranu pravde. Nista lose nije napisala, niti ikoga uvrijedila, dok smo svi vidjeli prepisku razgovora i nacin komunikacije Ramone, te njezino progranjanje odredenoh korisnica po inboxu i drustvenim mrezama. Zakljuceno je da su ista osoba. Nema sanse. Podrzavam KM, zelim da se cura odblokira, a ako ovim zasluzim blok neka ga. Tema je pokazala svu tugu i jal krpica.
prije 10 dana, 06:20
>Eminnad >Rajna123 Potpis! Nisam pratila šta se događalo sa Ramonaze , al , adminko nije mi jasno ....i može li jedno suvislo objašnjenje ZAŠTO!? Izgleda mi samo na temelju rekla-kazala , jer vaši kolege ( to možete znati ) mogu iskopati IP adrese i sve saznati ! Al ne, vi ste klikom ( božemili to je najednostavnije , zašto se imalo potrudit oko nečeg) blokirali curu koja je uvijek davala sve od sebe, na sve moguće i nemoguće načine da pomogne prevarenima , "kopala" stare oglase ( koje bi mukljatorice uvijek bržrbolje pobrisale) , trošila svoju energiju i vrime da pomogne (nepoznatim) curama . A vi samo na temelju reklakazala blokirate profil ..
prije 10 dana, 08:07
Velika podrška KatariniMartini! Svakom tko u glavi ima trunka logike je jasno da to ne mogu biti iste osobe. Pratila sam temu od početka, pričala sa KM, osobno me pogodio ovakav preokret, a ujedno i odvratio od namjere da nastavim koristiti mojekrpice, iako sam ovdje već godinama. Čak ni onaj nemili događaj kad su sve fotke na sajtu izbrisane nije toliko šokantan koliko nepravda koja se ovdje dogodila.
prije 10 dana, 08:20
Sad vidim da je tema o tome još tu ! Odlično ...Adminko, može onda , lijepo molim, predočenje tih IP adresa i svega popratnog, da nama svima ostalima bude jasno da (ako) se radi o istoj osobi ( što nikako, osobno, ne vjerujem) . Ne kršite nikakvo pravilo ako nam dokažete da su vaše informatičarke zaključile (riješile apcap) da je poslano sa potpuno iste lokacije !!!
prije 10 dana, 08:21
Meni način pisanja KM i Ramone identično izgleda, naslovi velikim slovom, potraga za pravdom, obrasci korišteni u komunikaciji. Ako su to dva ista profila, možda bi se ona mogla okušati u dramskom pisanju.
prije 10 dana, 08:26
> Thera44: > >Eminnad > >Rajna123 > Potpis! > Nisam pratila šta se događalo sa Ramonaze , al , adminko nije mi jasno ....i može li jedno suvislo objašnjenje ZAŠTO!? Izgleda mi samo na temelju rekla-kazala , jer vaši kolege ( to možete znati ) mogu iskopati IP adrese i sve saznati ! Al ne, vi ste klikom ( božemili to je najednostavnije , zašto se imalo potrudit oko nečeg) blokirali curu koja je uvijek davala sve od sebe, na sve moguće i nemoguće načine da pomogne prevarenima , "kopala" stare oglase ( koje bi mukljatorice uvijek bržrbolje pobrisale) , trošila svoju energiju i vrime da pomogne (nepoznatim) curama . > A vi samo na temelju reklakazala blokirate profil .. Tocno! Bas me odvratilo od krpica 😔 Cure, znate li koji drugi sajt za prodaju a da nije fejs jer gs nemam? Nema veze pisanje ramone i km, kao ni pomoc u trazenju istine i pravde.
prije 10 dana, 09:29
I od mene velika podrska Katarini Martini. Kao relativno novijem korisniku koji bas ne koristi cesto krpice dala mi je puno korisnih savjeta o zastiti privatnosti i nacinu poslovanja. Ovo mora da je jedna velika greska i pridruzujem se zahtjevima da se ispravi nepravda i da joj se odblokira profil.
prije 10 dana, 09:37
Slažem se sa curama, smatram da je Vašim potezom napravljena velika nepravda prema KatariniMartini. Uzmite u obzir sve pozitivne ocjene, komentare na forumu i činjenicu da nikog nije prevarila ni vrijeđala. Uzeli ste u obzir IP adresu...podkrijepite svoje tvrdnje dokazima.
prije 10 dana, 10:03
KM je blokirana jer je navodno bila i pod nickon Ramona ili tako nešto. Tu mi nešto ne štima, o Ramoni mogu reć da joj škripi đeram, a dalo se iz njenih postova i pročitat zašto, no KM nema takvu komunikaciju. OK, možda ima dodirnih točaka, ali osobno ne virujen da je rič o istoj osobi. Dokaz da je tako i da je to ista osoba bi triba predočit administrator, a ne da ga dokazuje KM.
prije 10 dana, 10:07
> Rajna123: > > Thera44: > > >Eminnad > > >Rajna123 > > Potpis! > > Nisam pratila šta se događalo sa Ramonaze , al , adminko nije mi jasno ....i može li jedno suvislo objašnjenje ZAŠTO!? Izgleda mi samo na temelju rekla-kazala , jer vaši kolege ( to možete znati ) mogu iskopati IP adrese i sve saznati ! Al ne, vi ste klikom ( božemili to je najednostavnije , zašto se imalo potrudit oko nečeg) blokirali curu koja je uvijek davala sve od sebe, na sve moguće i nemoguće načine da pomogne prevarenima , "kopala" stare oglase ( koje bi mukljatorice uvijek bržrbolje pobrisale) , trošila svoju energiju i vrime da pomogne (nepoznatim) curama . > > A vi samo na temelju reklakazala blokirate profil .. > Tocno! Bas me odvratilo od krpica 😔 > Cure, znate li koji drugi sajt za prodaju a da nije fejs jer gs nemam? > Nema veze pisanje ramone i km, kao ni pomoc u trazenju istine i pravde. Neznam ni jedan drugi sajt.Nekad sam stavljala oglase na ženahr , ali su renovirali stranicu i više nema oglasa. Može se prodavati i na njuškalu i na aukcije hr, ali su mi krpice najbolje.
prije 10 dana, 10:22
Cure, hvala na podršci. Ovo je moj drugi profil koji i ne koristim, otvoren je prije 5 - 6 godina, a za njega i adminka zna, znaju i druge cure, tako da ga nisam otvorila da bi se pravdala jer za to nemam razlog, jer nisam kriva. Zaključak adminke, odnosno navodno izvješće IT tehničarki koje su prokopale da je nekakva koju u životu nisam niti vidjela, nisam imala suradnje, osim što sam od nje doživjela uvrede boli glava, da je ona pisala sa interneta zajedničkog kućanstva, druga opcija da je netko od mojih pisao, a treća da sam se sama sa sobom dopisivala i sebe vrijeđala. Ljudi dragi, ovo je atak na mene, namjerno sam blokirana bez razloga, odnosno izmišljeni razlog. RamonaZe postoji, ne znam gdje, na kojoj lokaciji, ali postoji, imala je 20-ak suradnji, znaju cure sa kojima je surađivala, išla na primopredaje tko je ona. Gdje su te famozne IT tehničarke bile kada smo sate i dane utrošili da ih se otkrije, da vrate uplatu, zašto se nisu uključile i bezbolno u hipu riješile problem?
prije 10 dana, 11:10
IP adresa našeg teleoperatera/davatelja usluge je ista za sve korisnike. Da bi teleoperater dao sve ostale podatke, ime i prezime korisnika i da ne navodim što sve ne, mora imati zahtjev kompetentnih institucija, a to u ovom slučaju da je adminka i tražila od teleoperatera, dobila bi negativan odgovor, jer bi po tome svi mi za nekoga tražili i dobili na izvol'te. Ne, to tako ne ide, to je priča za malu djecu koja nema prolaz. Nisam nikoga prevarila, dapače, pomagala sam skupa sa ostalima da se prevarantice otkriju, ali neću dozvoliti da blok ostane, jer nisam ništa napravila da me se blokira, a ovo imputiranje ne drži vodu. Adminka je blokira s razlogom RamonaZe, ali je očito na nagovor nekih da ju odblokira, nije to napravila, ali je eto bilo jednostavnije i mene, bez razloga, blokirati i izmišljati priče o nekim plahtama poruka, o istom internetu i ne znam čemu sve ne. Cure, ovo je velika nepravda, a RamonaZe, adminka i nekakvi IT tehničari su u velikoj zabludi ako misle da istina neće isplivati i da ću odustati od dokaza tko je RamonaZe te da ja veze s njom nemam i da sam dobila blok bez razloga. Bez razloga, to je ono što najviše boli.
prije 10 dana, 11:10
Usporediti način pisanja RamonaZe i mene, ništa zajedničko, apsolutno ništa. Nisam najpametnija, nisam popila svu pamet svijeta, ali nisam niti luda kakvom me se želi prikazati da se sama sebe vrijeđam /?!?/, a ono najgore, da se na ovaj način baca blato i na moju obitelj, jer je kao član moje obitelji RamonaZe koja me vrijeđala i ne samo na jednoj temi. U mojoj obitelji vlada ljubav, a ne mržnja, ne podmetanja nogu, toga sam se tu načitala i previše. To je mojoj obitelji nepoznanica, ne funkcioniramo na takav način. Cure koje su imale suradnju, a jedna od njih nedavno, nebitno koji dan/datum, uzdiže je u nebesa, jednu drugu isto tako, tako da sam do sada uspjela povezati tri osobe koje su u igri. Neću izlaziti s imenima, još ne dok ne budem 100% sigurna, ali sa imenom i prezimenom RamonaZe, hoću. Gdje joj je hrabrost oglasiti se, javiti, sama je više puta na različitim temama pisala da se ona može predstaviti svojim imenom i prezimenom. Pa hajde RamonaZe, oglasi se, jer ovo što radiš, a šutnjom podržavaš laž, isključivo laž, to samo kukavice rade. Gdje ta tvoja hrabrost nestala, a imala si hrabrosti prozivati adminku, vlasnika krpica /screenovi svi postoje negdje, nebitno gdje/ reklamirati neku stranicu, a između ostaloga sama si priznal da si se priključila krpicama s tom namjerom. Tvoja namjera je bila blatiti i krpice i korisnice, posebno one koje nisu dijelile tvoje mišljenje.
prije 10 dana, 11:10
Čitaj RamonaZe, likuj skupa sa onima koji te podržavaju, koji su ti htjeli oprati obraz, ali obećavam ti, da nećeš dugo likovati. Legalno ću dokazati da veze s tobom nemam, ali da ti negdje postojiš i tko si ti. hoću, zbog sebe, zbog moje obitelji, dokazati ću. Na pitanje i drugih teleoperatera koje sam kontaktirala, jedan mi je odgovorio da se ne uzrujavam, jer je to očita namještaljka da se mene blokira, ali neka se IT stručnjaci angažirani od adminke očituju, na koji su način došli do zaključka da je u ovom slučaju korišten isti internet? Po objašnjenju adminke, konstantno je i RamonaZe koristila naš internet. Baš čudno, nisam znala da moji imaju negdje u kući duha RamonaZe. Sve je moguće, ali duha nemaju, duhovni jesu, ali im duhovi ne hodaju kućom, to sigurno ne.
prije 10 dana, 11:16
1 2 3 4 5 ... 16 Sljedeći