Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Lidl šminka

Naime zanimaju me one cien marke, tj sva sminka iz lidla. Znala sam da je jako jeftino tamo sve, ali tek sam nedavno razmisljala o kupnji smiinke tipa pudera, bb krema, labela i takvih stvari pa me zanima jel ima tko iskustva s time? Inace ne stavljam puder uopce, pa me zanima kako te kremice i puderi leze na kozi? Jel izdrzavaju sat vremena vani? x-)
2021 06 25
Ja jedino znam da su im labela skroz ok, u rangu s rosal i labello. Nisu kao melem dobra ili biobaza, ali ako kupujete baš labello, i ovi iz lidla su ok.
2021 06 25
probala sam nekoliko njihovih proizvoda, ali nazalost jako lose...nekvalitetno, bacanje novaca :) u tom slucaju je bolje kupiti recimo Baleu iz Dm-a :)
2021 06 25
U grupi Ženski recenziraj na Facebooku ima dosta recenzija o njihovim proizvodima. Ima dosta korisnih savjeta 😀
2021 06 25
Ja sam jednom kupila jer sam zaboravila kozmetiku ponit na put, uzela sam puder u kamenu, rumenilo, balzam za usne i onaj njihov ruz..i nije mi lose bilo uopce, pogotovo ruz, rumenilo, a i balzam je dobar, jedino mi puder u kamenu losiji.. Za usporedbu inace koristim dior ili clarance korektor, La roche puder, pupa rumenilo i shiseido sminku.
2021 06 25
ja sam kupila onaj njihov ruž u olovci, ne koristim inače tamne ruževe boje vina, višnje, a ta boja mi je trebala za jednu priliku, pa se mislim idem kupiti nešto jeftino.......jako ugodno iznenađenje, ruž krasna boja, činilo mi se da neće trajati niti sat vremena, jer je mekan prilikom nanošenja, kad ono traje i traje, ravnomjerno nestaje, jako ugodan i kupit ću još i onaj rozi neki i crveni, jako ugodno iznenađenje
2021 06 26
Ja sam probala lak za nokte, nikako da se osuši do kraja, ni sat-dva nakon nanošenja. Zatim puder, bio je više kao BB krema, nikakva moć pokrivanja, dosta mastan, al imam masnu kožu. Maskara se razmazivala al imam i masne kapke, možda je do toga. Odustala od daljnjeg isprobavanja.
2021 06 26
Pozdrav svima!:) evo bas sam prije 2 mj prvi put kupila iz ciste znatizelje maskaru cien zutu ,cjena nekih 16 kn tako nesto ne sjecam se...i dodjem ja doma stavim ju 2 puta na trepavice tj dva sloja i bila sam odusevljena kako je dobro izvukla...dok sam se u neke skuplje full razocarala...:)
2021 06 27
Puder je isproban, nijansa mi je savrsena a i super stoji (nije isproban na jakom suncu, predvecer i ujutro mi dosta dobro drzi), labelo mi je okej, iskreno nema nikakve razlike izmedu tog i svih ostalih labela, a ruz je kul samo sto ja ne volim bas te sljokicaste stvari za usne, ali sve u svemu sam odusevljena. Moram probati jos maskaru i par stvari D: Hvala svima! <3
2021 06 28
Ja sam kupovala labelo i lakove za nokte... Labelo ok, skroz, ali lakovi ocajni iako ni inace ne kupujem prrskupe nego catrice, wet & wild i slicno.... Ostalo ne znam kakvo je, ali samponi i kupke su mi isto bezveze. Nije bas do cijene, kupujem npr jeftinu baleu i njihovi dezici u spreju su mi do sad jedini koji mi drze i cuvaju od neugodnih mirisa ljeti ili u teretani... Baleini serumi, gelovi i pjene za umivanje isto super!
2021 06 28
Dobila sam od nekog lak za nokte, bas mi je bila lijepa nijansa, ali uzasno nekvalitetan i ofucao se u rekordnom roku.
2021 07 11
zaboravih napisati da su parfemi odlicniii, za cijenu od 35-40kn su zaista fenomenalni!
2021 07 30
E da, parfemi su im dobri
2021 07 31