Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Mišljenje o situaciji, korisnica Rijica

Bok cure, zanima me Vaše mišljenje o ovoj situaciji. U subotu sam uplatila korisnici Rijica 80 kn za cipele i od tad mi se ona nije javljala, iako se ulogiravala. Pitala sam je da mi vrati nazad novac i jučer navečer joj ostavila negativnu ocjenu. Danas se javila i poslala cipele, iako sam ja tražila povrat jer si mi cipele trebale za sutra. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/beaaf78db3d39088fb0165ee78c5f819.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/84a787314d907f6c5870ad69987763cf.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/777ccf6a17964e6105d62b54bb0be547.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b61c5aa6df7a45d685bc9ac0cf327b1f.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/a1af91e7edb418ccf278b801438e3868.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/51aa75717ea3f92627122ed516c461f9.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b1c45a52210ea7b0cf6531878dfe05f1.jpg)
2021 07 23
Cemu brisanje negativne povratne?
2021 07 23
Kaj se na sprovodu ulogiravala, ali evo samo nije odgovorila? Ne kužim. Kakve povrate ne radi? Pa to se ni ne zove povrat kad lovu koja nije tvoja (a nije jer ništa nije poslala) vratiš vlasniku.
2021 07 23
> Cantor: > Cemu brisanje negativne povratne? Nisam bila sigurna jesam li prenaglo reagirala s povratnom, ali suradnja mi je ostavila gorak okus.
2021 07 23
pa možda žena stvarno nije mogla, zašto bi namjerno odugovlačila.. meni su isto znali poslati artikal koji dan kasnije ili ih podsjetim ako nekad zaborave jer ljudi imaju sto stvari šta se dešava, ponekad malo razumijevanja ne škodi. Trebali ste joj odmah istaknuti prije kupnje da je hitno.
2021 07 24
Rijica je ignorirala kad je NoirRouge zamolila da vrati novce jer joj cipele više ne trebaju. Nego je umjesto toga poslala paket. Možda je trebala napisati "ne vršim povrat novca čak i ako slanje čekate 10 dana". Zanimljivo kako se u ovakvim slučajevima uvijek provlače dva argumenta, to je "smrtni slučaj, infarkt, bolesna mama" te omalovažavanje kupca sa "ja taj iznos potrošim za jedan dan na sitnicu, ne shvaćam zašto pravite problem". Smrtni slučajevi i zdravstveni problemi su naravno nešto što nikome ne bih željela, ali nebi vjerovali koliko njih izmisli smrt vlastite bake kako bi se izvukle. Pretužno. A ovdje smrtni slučaj nije uopće problem nego to što je prodavač poslao artikl nakon što ga je kupac zamolio povrat novca.
2021 07 24
Drage krpicarke, ovo je moja zadnja poruka ( ujedno i jedina) upucena na ovu temu. S gospodom sam, istina, dogovorila kupovinu proslu subotu kada mi je uplatila novac. S obzirom da je vikend, normalno, pricekala sam ponedjeljak da bude vidljiva uplata. Kako se desilo sto se desilo u mojoj obitelji, ja nisam ulazila u krpice, odnosno inbox i rekla sam da cu pricekati sa odlaskom na tisak. Tu sam pogrijesila i to je jasno. No poruka da su cipele hitne stigla je kada je gospoda vjerojatno pomislila da cu je prevariti. Kada je vidjela e- mail da je najava kreirana ja sam vec bila na tisku a s obzirom na azurnost i konstantno slanje njenih poruka, ja nisam stigla ovaj tjedan toliko boraviti na telefonu ( odnosno citati mailove koji su obavijest da imam poruku na krpicama). U prvotnom dogovoru- cipele nisu bile hitnost. A moje pozitivne reakcije dosta govore o tome kakva sam ja “krpicarka” zapravo. Pozdrav svima!
2021 07 24
> embrace: > Rijica je ignorirala kad je NoirRouge zamolila da vrati novce jer joj cipele više ne trebaju. Nego je umjesto toga poslala paket. Možda je trebala napisati "ne vršim povrat novca čak i ako slanje čekate 10 dana". > Zanimljivo kako se u ovakvim slučajevima uvijek provlače dva argumenta, to je "smrtni slučaj, infarkt, bolesna mama" te omalovažavanje kupca sa "ja taj iznos potrošim za jedan dan na sitnicu, ne shvaćam zašto pravite problem". > Smrtni slučajevi i zdravstveni problemi su naravno nešto što nikome ne bih željela, ali nebi vjerovali koliko njih izmisli smrt vlastite bake kako bi se izvukle. Pretužno. > A ovdje smrtni slučaj nije uopće problem nego to što je prodavač poslao artikl nakon što ga je kupac zamolio povrat novca. Oprostite ali povrat je bio zatrazen kada je gospoda vidjela da sam ja paket poslala. Ostale argumente s kojima ste se Vi ovdje sreli ne zelim komentirati i nemam potrebe. Svakom na dusu.
2021 07 24
Slažem se s Embrace u potpunosti Rijica niste nikako u redu, primili ste nečije novce, ulogiravali se kroz tjedan i niste joj se javili. Nakon što vas je tražila novce natrag, pošaljete joj paket. Bilo bi u redu da joj vratite novce ako nakon ovakve suradnje ne želi cipele, to vaše da ne radite povrat kao što i mnoge tu pišu apsolutno nema nikakve veze s situacijama u kojima ste to dužni učiniti kad nešto nije u redu. A ovo nije bilo u redu. Možda žena nekud putuje pa nije kući 2 tj da čeka paket? Zna se koji je uobičajen rok za slanje paketa i ako se nešto dogodilo, onda ste se bez obzira bili dužni javiti jer imate nečije novce kod sebe.
2021 07 24
Rijica, u porukama je više nego jasno vidljivo da je povrat zatražen mnogo prije nego je poslano, a vi ste samo ignorirali, stoga "povrat je zatražen kad je vidjela da je paket poslan" objesite mačku o rep. Zašto lažete?? Ovo je sada stvarno za negativnu!! Sramota na što su spale krpice!!
2021 07 24
> Rijica: > Drage krpicarke, > ovo je moja zadnja poruka ( ujedno i jedina) upucena na ovu temu. S gospodom sam, istina, dogovorila kupovinu proslu subotu kada mi je uplatila novac. S obzirom da je vikend, normalno, pricekala sam ponedjeljak da bude vidljiva uplata. Kako se desilo sto se desilo u mojoj obitelji, ja nisam ulazila u krpice, odnosno inbox i rekla sam da cu pricekati sa odlaskom na tisak. Tu sam pogrijesila i to je jasno. No poruka da su cipele hitne stigla je kada je gospoda vjerojatno pomislila da cu je prevariti. Kada je vidjela e- mail da je najava kreirana ja sam vec bila na tisku a s obzirom na azurnost i konstantno slanje njenih poruka, ja nisam stigla ovaj tjedan toliko boraviti na telefonu ( odnosno citati mailove koji su obavijest da imam poruku na krpicama). > U prvotnom dogovoru- cipele nisu bile hitnost. > A moje pozitivne reakcije dosta govore o tome kakva sam ja “krpicarka” zapravo. > Pozdrav svima! Mislim da vam ja nisam duzna naglasavati je li mi hitno ili ne! Normalno je da se stvar salje dan, dva, tri nakon uplate. Poruku sam vam poslala prije nego sto ste mi posalali paket. Najavu ste napravili tek kad ste vidjeli da ja trazim svoj novac natrag. Također, prije slanja ste izbrisali cipele s profila, a ja sam vam tad već poslala upit jeste li mi poslali. Dakle, niste imali vremena odgovoriti mi, a imali ste vremena izbrisati cipele s profila?
2021 07 24
Vrati zeni pare i uplati joj da ti ih posalje nazad. Ili neka ih ne preuzme pa ce se same vratiti. Jos je pitas zbunjrno kao sta ce joj cipele za jednu priliku ? Dugo je ljeto 😅🤦🏻‍♀️ ne treba se opravdavati uopce.
2021 07 24
Čuj nju, "normalno pričekala je ponedjeljak" da budu vidljivi novci. Pa kaj niste ista banka? U istoj se novci vide odmah. Pa onda laž o vremenu slanja pošiljke... I ako imaš ozbiljan smrtni slučaj pa valjda ti je najjednostavnije vratili lovu: klik-klik, a ne odjednom trčati na Tisak. Previše lupetaš, Rijićica! Što se tiče "tvojih pozitivnih reakcija" više o tome "kakva si krpičarka" govori to što pišeš i kako si se ponijela u ovoj situaciji.
2021 07 24
Neka ste joj ostavili negativnu, s pravom ste! Ovo je za čistu negativnu ocjenu, pogotovo ono omalovažavanje nečijih 80 kn - ona to potroši jednim odlaskom u bipu ili dm. Wow👏👏👏👏 🤮
2021 07 24
Pa nije Vaša stvar što će njoj cipele za 1 ili 5 prilika. Ako ste se mogli ulogirati na krpice onda ste mogli i poslati ženi poruku i amen. Ja bih negativnu pustila.
2021 07 25
1 2 3