Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Tamponi i more

Bok zene! Ove godine ce me nazalost na moru uhvatiti menga.. i morat cu se sluziti tamponima, no nisam nikada prije imala priliku koristiti ih za vrijeme kupanja u moru. Tj. ovo ce mi biti prvi ikada put koristenja njih. Preporucate li? S njima mogu sve normalno? Vasa iskustva, savjeti?
2021 08 06
Sve normalno, samo češće mijenjanje. Ja sam se prebacila na menstrualnu čašicu i ona mi je preporod. Uloške sam (pogotovo ljeti) mrzila iz dna duše, tampone sam češće koristila, ali nisu me ni oni oduševljavali. Čašica je zakon jer doslovno zaboravim da ju imam ,:)
2021 08 06
Mozete sve normalno.. mijenjat svaka 2-3h Meni su super za na more, casicu se nekako ne usudim probat🤷‍♀️ Eee i pazit da koncic ne proviri
2021 08 06
> NomadOrganic: > Sve normalno, samo češće mijenjanje. > Ja sam se prebacila na menstrualnu čašicu i ona mi je preporod. Uloške sam (pogotovo ljeti) mrzila iz dna duše, tampone sam češće koristila, ali nisu me ni oni oduševljavali. > Čašica je zakon jer doslovno zaboravim da ju imam ,:) Čašica je super, ali naročito za more. Ono što je fora sa časicom je da ju ne morate prazniti stalno vec moze drzati tokom cijelog dana. Samim time, najbolja je opcija za more jer nemate pristup wcu na svakoj plaži, ako imate higijena nije baš obično na zavidnoj razini, a tampone morate mijenjati često jer upiju i more.
2021 08 06