Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Upit - stara elektronika Split i okolica

Pozdrav! Zanima me zna li itko je li postoji netko tko otkupljuje staru elektroniku po Splitu i blizoj okolici (Kastela, Solin, Omis). Npr. imamo 2 stara fax telefona, stari printer, monitor od kompjutera, dosta starih mobitela i jos neke sitnice. Ili opcenito gdje se takve stvari mogu odnijeti? Hvala unaprid ☺️
2021 08 11
U reciklažna dvorišta se može odložiti i takav otpad. Ne znam proceduru u St, ali ih u Zg dosta koristim i način je sljedeći: potrebno je donijeti račun Čistoće i trebala bi se adresa s osobne iskaznice podudarati s adresom na računu. Proguglaj si, sigurno ima sve objašnjeno. Teško da će ti netko to otkupiti. Najčešće moraš još i platiti odvoz takvih predmeta. Zato su mi reciklažna dvorišta spas.
2021 08 11
trgovine koje prodaju takvu opremu isto uzimaju elektonicki otpad, ali ga ne otkupljuju, pa mozda da zovete i raspitate se. ako su uredaji ispravni mozda neki servisi otkupljuju
2021 08 12
Bok, ne znam za otkup ali imaš na netu broj mobitela nać, samo ukucaj EE otpad i izbacit će ti ga. Znači lik ti dođe sutradan doma i odnese svu elektroniku besplatno. Mi smo nedavno zvali za mašinu za robu. Samo smo je trebali izbacit ispred stana i oni su došli po nju. Btw na trećem sam katu bez lifta i nije im bija nikakav provlem skupit to.
2021 08 12
Ima ljudi koji skupljaju stare mobitele i retro stvari, na njuškalo stavite. Možda nećete odmah prodati, ali možda i da.
2021 08 14