Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Čizme debeli đon

Curke kakve su vam ove čizme? Bili ih bilo lako kombinirati obzirom da su robusne? ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/9cb3ae6f46b11f0a9bee861afc1a447d.jpg)
2021 09 01
dosta podsjećaju na neke modele marti a njih sam bez problema nosila na sve (jer su bile crne) - haljine, suknje, krop traperice, kratke hlače...jedino ih ne mogu vidjeti na trenerku :') osobno su mi smetaleitako jako visoki krojevi marti, pa sam u pravilu uvijek birala niže - nekako su mi čudno na listovima stajale al opet, to dolazi od osobe koja ima noge kao nogometaš :')
2021 09 01
Važno je kakav vam je stil i što nosite, kakve hlače, majice, košulje, jakne,.......te čizme se trebaju uklapati, inače će izgledati ko šaka u oko, evo meni se ne bi uklapale s većinom stvari pa ih ne nosim. Jedno je vidjeti nešto na Instagramu ili na stiliziranoj modnoj fotki. Tu paše sve na svašta ako se tako isfura. No ako ideš s njima na posao/faks/grad onda ih treba upakirati u kombinaciju. Ako nemate u ormaru deset kombinacija uz koje ih možete obuti, onda bolje da ih ne kupujete. Naglašavam da je ovo samo moje mišljenje i ostale korisnice ne moraju misliti tako.
2021 09 01
Ovisi o tome jel volite takav stil ili ne, skoro cijeli zivot nosim 'dzombastu' obucu bez problema, i vecinom kao sto je @PretrpaniOrmar rekla. Meni osobno takve duboke su divne na neke baggy hlace kao military style, ili na suknjice i neku lijepu majicicu, uz haljine (ne sve ) i cak na sorc i najlonke, ali ovisi od preferenci :D Bilo bi ih lako kombinirati za svakodnevno nosenje, uvijek idu i na kaputice/jaknice preko zime, a i da vam se ne svide uvijek ih mozete nositi na dugacke haljine ,:)
2021 09 02