Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

nema S paketa na tisku?

pozdrav! vec tjedan dana u cijelom gradu nema S paketa, također primam samo M pakete iako proizvod stane u S paket. Zanima me jel je i u ostalim gradovima takva situacija? hvala :)
2021 09 17
Ja sam danas bila u Delnicama na tisku, također nije bilo s paketa..(mislila sam da ih trenutno nemaju pa nisam niti postavljala pitanje zašto).
2021 09 17
Ne dobivaju ih uopće, i kod mene ista stvar, rekla mi teta da si čuvam stare kutije 😀🤷‍♀️
2021 09 17
Ni kod nas nema
2021 09 17
Ni kod mene, jucer sam doslovno 4 trafike obisla i nigdi nije bilo S i L kutije🤦🏻‍♀️
2021 09 17
Rekla mi je teta na tisku da to vjerovatno znaci da ce slanje poskupiti
2021 09 17
isto.. svaki dan obilazim vise kioska da kupim samo kutiju i nigdje nema
2021 09 17
U Zagrebu zapadni dio samo ima S paketa
2021 09 17
Nema ni kod mene. Sad sam slala i nema nijedne. I kad sam rekla ok nema problema imam ja svoje u autu onda je rekao cekajte i nesto se pregovarao s kolegico. Onda su mi rekli nemre kutija bez barkoda proc(onog da vam odbiju kutiju) je kak da ne. Pa barkod ionak nikad ne prolazi i uvijek moram mailom slat tisku zahtjev da mi vrati novce. Uglavnom ili zbilja nemaju kutije ili skrivaju jer ce sigurno poskupit mozda vec u ponedjeljak.
2021 09 17
Ja sam isto nekidan trebala S paket, ali također ga nije bilo..
2021 09 17
U Varazdinu jucer na jednom kiosku nije bilo ni L kutije, teta je komentirala da vec 2 tjedna nije dobila kutije
2021 09 17
> kkorina: > Nema ni kod mene. Sad sam slala i nema nijedne. I kad sam rekla ok nema problema imam ja svoje u autu onda je rekao cekajte i nesto se pregovarao s kolegico. Onda su mi rekli nemre kutija bez barkoda proc(onog da vam odbiju kutiju) je kak da ne. Pa barkod ionak nikad ne prolazi i uvijek moram mailom slat tisku zahtjev da mi vrati novce. > Uglavnom ili zbilja nemaju kutije ili skrivaju jer ce sigurno poskupit mozda vec u ponedjeljak. Meni isto barcode nikad ne prolazi (a volim kupiti prije ambalažu da ne pakiram tamo). Ali baš nikad, okreću mi očima kad donesem taj bar kod, a već mi je i glupo jer ne želim ni njima raditi problem s obzirom da znam da nije do njih. Ali definitivno im neke stvari ne funkcioniraju kako bi trebale.
2021 09 17
> BiggieS: > > kkorina: > > Nema ni kod mene. Sad sam slala i nema nijedne. I kad sam rekla ok nema problema imam ja svoje u autu onda je rekao cekajte i nesto se pregovarao s kolegico. Onda su mi rekli nemre kutija bez barkoda proc(onog da vam odbiju kutiju) je kak da ne. Pa barkod ionak nikad ne prolazi i uvijek moram mailom slat tisku zahtjev da mi vrati novce. > > Uglavnom ili zbilja nemaju kutije ili skrivaju jer ce sigurno poskupit mozda vec u ponedjeljak. > Meni isto barcode nikad ne prolazi (a volim kupiti prije ambalažu da ne pakiram tamo). Ali baš nikad, okreću mi očima kad donesem taj bar kod, a već mi je i glupo jer ne želim ni njima raditi problem s obzirom da znam da nije do njih. Ali definitivno im neke stvari ne funkcioniraju kako bi trebale. Tako je i meni, osim na jednom tisku (ako nekog mozda zanima tisak je Viskovo-autobusna stanica) gdje me i same prodavacice pitaju za kod (cak sam jednom i zaboravila uzeti papiric sa kodom pa mi je dala jos jednu kutiju da ju iskoristim s tim kodom( jer njoj bude visak s obzirom da ju je kao naplatila) Ali na svim ostalim tiskovima na kojima sam bila mi kazu da to vise ne vrijedi ili me uvjeravaju da je kao cijena 18kn bez obzira da li sam kupila kutiju unaprijed
2021 09 17
> BiggieS: > > kkorina: > > Nema ni kod mene. Sad sam slala i nema nijedne. I kad sam rekla ok nema problema imam ja svoje u autu onda je rekao cekajte i nesto se pregovarao s kolegico. Onda su mi rekli nemre kutija bez barkoda proc(onog da vam odbiju kutiju) je kak da ne. Pa barkod ionak nikad ne prolazi i uvijek moram mailom slat tisku zahtjev da mi vrati novce. > > Uglavnom ili zbilja nemaju kutije ili skrivaju jer ce sigurno poskupit mozda vec u ponedjeljak. > Meni isto barcode nikad ne prolazi (a volim kupiti prije ambalažu da ne pakiram tamo). Ali baš nikad, okreću mi očima kad donesem taj bar kod, a već mi je i glupo jer ne želim ni njima raditi problem s obzirom da znam da nije do njih. Ali definitivno im neke stvari ne funkcioniraju kako bi trebale. ajde, lakše mi je da nisam jedina, što napraviti u slučaju kad ne prolazi, a trebao bi?
2021 09 17
> Matea4707: > > BiggieS: > > > kkorina: > > > Nema ni kod mene. Sad sam slala i nema nijedne. I kad sam rekla ok nema problema imam ja svoje u autu onda je rekao cekajte i nesto se pregovarao s kolegico. Onda su mi rekli nemre kutija bez barkoda proc(onog da vam odbiju kutiju) je kak da ne. Pa barkod ionak nikad ne prolazi i uvijek moram mailom slat tisku zahtjev da mi vrati novce. > > > Uglavnom ili zbilja nemaju kutije ili skrivaju jer ce sigurno poskupit mozda vec u ponedjeljak. > > Meni isto barcode nikad ne prolazi (a volim kupiti prije ambalažu da ne pakiram tamo). Ali baš nikad, okreću mi očima kad donesem taj bar kod, a već mi je i glupo jer ne želim ni njima raditi problem s obzirom da znam da nije do njih. Ali definitivno im neke stvari ne funkcioniraju kako bi trebale. > Tako je i meni, osim na jednom tisku (ako nekog mozda zanima tisak je Viskovo-autobusna stanica) gdje me i same prodavacice pitaju za kod (cak sam jednom i zaboravila uzeti papiric sa kodom pa mi je dala jos jednu kutiju da ju iskoristim s tim kodom( jer njoj bude visak s obzirom da ju je kao naplatila) > Ali na svim ostalim tiskovima na kojima sam bila mi kazu da to vise ne vrijedi ili me uvjeravaju da je kao cijena 18kn bez obzira da li sam kupila kutiju unaprijed I ja znam slati s tog tiska 🥰
2021 09 17
1 2