Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Čavrljanje za ljubitelje tetovaža

Jaaako volim tetovaže, pričati o njima, vidjeti tuđe, raspravljati o idejama... pa pokrećem temu :D Gdje imate tattoo, kakve, tko ih je radio, jeste li zadovoljni planirate li nove...? Ja ih trenutno imam 7, planiram sleeve, ali ono, nema se love hahah
prije 11 dana, 10:53
> Nathaniel13: > Jaaako volim tetovaže, pričati o njima, vidjeti tuđe, raspravljati o idejama... pa pokrećem temu :D > Gdje imate tattoo, kakve, tko ih je radio, jeste li zadovoljni planirate li nove...? > Ja ih trenutno imam 7, planiram sleeve, ali ono, nema se love hahah Bokić , ja planiram ići po prvi put . Zvala sam u centru u Zg. za rezervaciju , al tek za 6 mj. se dobije termin. Nekako mi je to dugo čekati. Dal je inaće takva gužva svugdje il?
prije 10 dana, 14:26
Kod dobrih artista je naalost. Eventualno kod nekih možete doći na red za par tjedana/mjesec/dva. A ak vam netko kaže da ima odmah termin, dobro mu provjerite radove. Možete mi dati više info o samoj tetovaži i vašim željama, pa ću vam možda moći više reći
prije 9 dana, 09:11
> Nathaniel13: > Kod dobrih artista je naalost. Eventualno kod nekih možete doći na red za par tjedana/mjesec/dva. > A ak vam netko kaže da ima odmah termin, dobro mu provjerite radove. > Možete mi dati više info o samoj tetovaži i vašim željama, pa ću vam možda moći više reći Zahvaljujem na infiormaciji. svašta imam na umu, od frule koja ima lijepu uspomenu na dragu osobu. dodatci neki uz nju...tako nešto za početak ;)
prije 8 dana, 15:55
Jao jako lijepa ideja Zaljepite nam sliku, ako se sjetite :D
prije 6 dana, 06:08
Ja ih imam 5 +1 sto prekriva ledja u nastanku. Sve su radjene u inozemstvu, tako i ova. Sve su razlicite i imaju znacenje za mene. Simbol breathe, mjesec i lopoc, kompas u violinskom kljucu, kristale i sada je u nastanku glava lava koja bi prekrila ledja. Kakve vi imate?
prije 1 dan, 13:39