Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Molim savjet

Bok cure! Ako imate neki savjet kako se rješiti mirisa cigareta iz tkanine.. kupila sam jednu denim torbicu, vintage je komad, jako rijetka pa ju ne bih vraćala, a osim tog mirisa, po svemu ostalome je savršena...
2021 10 16
Pokušajte ju staviti u neku ladicu/pretinac i pokraj nje Coccolino Profumo mirisne vrećice. Ima ih za kupiti u bilo kojoj trgovini, u pakiranju se dobiju 3 komada. Držite tako nekoliko dana, miris vrećice će se proširiti, možda će se manje osjetiti po cigaretama. Prije toga, pokušajte još na zraku nekoliko puta proluftati torbu (iako miris cigarete teško tako ode). Te vrećice su super, meni je jedna ostala prije godinu dana još zapakirana, samo sam ju strpala u ladicu i nekoliko stvari koje su unutra su skroz poprimile miris, iako vrećica nije još ni otvorena. Nisam sigurna za miris cigareta, ali možete pokušati.
2021 10 16
Najbolja za uklanjanje ustajalih mirisa ovog tipa, ili 'mirisa' znoja iz tenisica i sl. je soda bikarbona. Pospite je (dvije žlice, cca)u unutrašnjost torbe i ostavite tako dan dva. AKo mislite da je poslije nećete moći lako ukloniti s podstave torbe, onda sodu bikarbonu stavite u vrećicu za čaj (ja ih kupujem u DM-u). Nije loše ni torbu sa sodom bikarbonom na više sati staviti u zamrzivač - na taj način se uklanja onaj miris buđi iz starih knjiga.
2021 10 16
Hvala Vam puno! Svakako ću isprobati. Nadam se da pomogne😉
2021 10 16