Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Tražim ideje za poklon klijenticama

Drage djevojke potrebna mi je mala pomoć. Tražim neke dobre ideje za poklon mojim dragim klijenticama povodom 30tog rođendana frizerskog salona. Bilo bi idealno da je rucni rad pomogućnosti nesto ne preskupo jer bi mi trebala velika kolicina. 😊 Nešto tipa privjesak, narukvica... 🥰
2021 11 25
Mozete naci na krpicama neke rucno radene sitnice, vidjela sam da je netko objavio da radi sapune i bath bombe, to bi bilo slatko. ☺️
2021 11 25
Bath bombe možda i nisu najbolja ideja jer nemaju svi kadu za leći u nju. Možda neki privjesak sa nekom temom Vašeg salona, npr od nekog krzna sašiven ili nekog sličnog materijala kao nešto što Vam je u salonu (ukrasni jastuci ili ako imate neke motive po stolici) ili samo oblik srca ili nečega sličnog pa sastane stavite etiketu i na nju ime i logo (ili 30 godina sa Vama) sa nekom motivirajućom porukom možda na kartici sa tim...Mislim da bi i lako našli osobu koja bi Vm to sašila. Ili sa e buya je najjeftinija opcija ali to onda nije personalizirano i vjerojatno se na to nebi gledalo sa pažnjom. I čestitam Vam od srca!!
2021 11 26
https://mojekrpice.hr/eisen77-92713?page=2& Rucni rad korisnice magnetici. Ujedno cete pomoci i klijente iznenaditi.
2021 11 27
Ja bih radije popust na usluge nego bilo kakve drangulije. 🙂 A ako nije opcija, onda nekakva cokoladica ili nesto sto ce se moci iskoristiti i nece zavrsiti u smecu Uostalom, imate firme koje se bave prodajom promotivnih materijala, guglajte.
2021 11 29
Moja frizerka se dogovorila sa curom koja radi prirodnu kozmetiku da joj napravi u testnoj ambalaži kremu za lice i ruke i to nam je poklanjala.
2021 11 29
Kao što kaže Desinićka, možda da ih iznenadite sa popustima na neke tretmane koje će i moći pokloniti nekome. A opet ima tih koje se bave reklamnim stvarima pa ako želite i reklamu možete nabaviti npr upaljače, olovke, privjeske, podmetače... sa imenom firme.
2021 11 29
Popust je definitivno najbolji poklon. Ili neki kuponi za besplatno šišanje / pranje kose, ili nešto sitnije...
2021 12 01
Slazem se, popust ili mozda neke lijepe barsunaste/svilene gumice za kosu ili da u mala pakiranja stavite neku masku za kosu za oporavak, to bi mene osobno razveselilo :)
2021 12 08