Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Apel adminki da odblokira profil Katarinamartine

Prošlo je jako puno vremena od blokade profila KM. Konkretne odgovore nismo nikada dobili s toga molim adminku da profil što prije odblokira i vrati nam katarina martinu natrag. Svatko može pogriješiti, ljudski je to priznati i bez pravih argumenata za blokadu došlo je vrijeme da se odblokira. Nadam se da će moj apel adminu biti dovoljno glasan da i druge cure podrže ovu temu i jave se u pto većem broju na temu. Km je naša dobra vile i ovaj Božić neće biti isti bez nje. Pomogla je mnogima ovdje, sada treba našu pomoć da dobije svoj profil natrag. https://mojekrpice.hr/forum/t/275021/zasto-je-korisnica-katarinamartina-blokirana
2021 12 02
Slažem se👍👍💖
2021 12 02
Evo i ja se pridruzujem apelu i vjerujem da ce se i druge cure javiti. Krpice nisu iste bez nje,primjecujem vec neko vrijeme da se uvukla neka monotonija i neaktivnost. Katarina je zaista bila pokretac i dobri duh krpica. Molimo admina da se javi i da odblokira Katarinu do Bozica,vjerujem da su i sami vec shvatili da ovo nema smisla
2021 12 02
A naravno 😂 😂 ako bi još blokirali Froglina , teehee , sanjaurban, forum bi je umro 😂 To je stvarno "dobri duh krpica".
2021 12 02
> adelinalisa: > A naravno 😂 😂 ako bi još blokirali Froglina , teehee , sanjaurban, forum bi je umro 😂 > To je stvarno "dobri duh krpica". Ne razumijem sto hoces reci, jel ovo ironija? Koga i zasto treba blokirati?
2021 12 02
Slažem se u potpunosti. Kao što i mi u određenim konfliktima moramo izložiti dokaze tako bi bilo u redu od admina da napravi isto i obrazloži svoje postupke.
2021 12 02
> sonja90: > > adelinalisa: > > A naravno 😂 😂 ako bi još blokirali Froglina , teehee , sanjaurban, forum bi je umro 😂 > > To je stvarno "dobri duh krpica". > Ne razumijem sto hoces reci, jel ovo ironija? Koga i zasto treba blokirati? Sonja, zbog ove teme https://mojekrpice.hr/forum/t/276546/bezobrazna-korisnica-upozorenje?page=5&
2021 12 02
> Boston: > Prošlo je jako puno vremena od blokade profila KM. Konkretne odgovore nismo nikada dobili s toga molim adminku da profil što prije odblokira i vrati nam katarina martinu natrag. Svatko može pogriješiti, ljudski je to priznati i bez pravih argumenata za blokadu došlo je vrijeme da se odblokira. Nadam se da će moj apel adminu biti dovoljno glasan da i druge cure podrže ovu temu i jave se u pto većem broju na temu. Km je naša dobra vile i ovaj Božić neće biti isti bez nje. Pomogla je mnogima ovdje, sada treba našu pomoć da dobije svoj profil natrag. Slažem se ...
2021 12 02
Ne znam korisnicu ali mi je grozan nacin na koji se sve odigralo i da vec mjesecima nema suvislog objasnjenja pa bi bilo lijepo da se admin napokon izjasni o ovoj temi.
2021 12 02
> adelinalisa: > A naravno 😂 😂 ako bi još blokirali Froglina , teehee , sanjaurban, forum bi je umro 😂 > To je stvarno "dobri duh krpica". haha, al san se naživcirala na toj temi..... o:) ...šta san nešto ružno napisala??
2021 12 02
Dakle zaključili smo da KatarinaMartina pomaže i više nego se ovdje mislilo, ne preprodaje nikakve artikle i čak ako je imala i dva profila ovdje to nije kažnjivo, pogotovo blokadom. Pa i ja glasam za odblokiravanje..
2021 12 02
> supergirlR31: > > sonja90: > > > adelinalisa: > > > A naravno 😂 😂 ako bi još blokirali Froglina , teehee , sanjaurban, forum bi je umro 😂 > > > To je stvarno "dobri duh krpica". > > Ne razumijem sto hoces reci, jel ovo ironija? Koga i zasto treba blokirati? > Sonja, zbog ove teme https://mojekrpice.hr/forum/t/276546/bezobrazna-korisnica-upozorenje?page=5& Kao da fali upisa.. Hvala Supergirl, na pojasnjenju.
2021 12 03
> supergirlR31: > > sonja90: > > > adelinalisa: > > > A naravno 😂 😂 ako bi još blokirali Froglina , teehee , sanjaurban, forum bi je umro 😂 > > > To je stvarno "dobri duh krpica". > > Ne razumijem sto hoces reci, jel ovo ironija? Koga i zasto treba blokirati? > Sonja, zbog ove teme https://mojekrpice.hr/forum/t/276546/bezobrazna-korisnica-upozorenje?page=5& Moja izreka nema apsolutno nikakve veze s temom na koju ste ukazali. Ograničeno mislite supergirlR31! sonja90 kao i uvijek u pravu ste "ovo ironija", nažalost :')
2021 12 03
I ja sam za pravicu! Odblokirajte korisnicu Katarinamartina!
2021 12 03
Pridruzujen se apelu 👍🤞 KM je prekrasna cura i ne zasluzuje ovakvu nepravdu 💞
2021 12 03
1 2 3 Sljedeći