Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Vileda iskustva

Pozdrav žene zanima me imate li iskustva sa Viledinim proizvodima parni čistac i cistac za prozore ? Bila bih Vam zahvalna
2021 12 05
Moje preporuke za oboje imam jedno i drugo cca 5 godina. Parni čistać (trokut), sad možete kupiti i XL kojeg tad nije bilo. Perem sve parket, laminat na minimumu i pločice na maximumu. Ima nekakav nastavak za tepih al to nisam isprobala jer nemam tepihe, mislim da je to više za "osvježiti" tepih...ne za pranje. Prednost je da su sve površine brzo suhe. U paketu dobijete 2 krpe i dozer za vodu. Vileda windomatic mi također odlićan...imamo puno prozora u kući i nemam vremena za neka posebna glancanja. On neće oprat neka zaprljanja tako da prvo operem stakla vodom/octom i usisam viledom. Možete i stakloper usisavat. Nedavno sam vidjela da postoji i widnomatic power.
2021 12 05
hvala Vam puno , i mislila sam da su okej i korisni uređaji . Vidjela sam da ima trokut parni čistać tog bi i kupila , mislila sam uzeti i mami i sebi pa se malo raspitujem ne želim “baciti novac” . Da li sa windomaticom mozete oprati staklo u tuš kabini tj . pokupiti vodu nakon tuširanja ?
2021 12 05
Da sad kupujem novi uzela bi XL zato što ima pravokutnu krpu, veća je površina za brisanje. On ima i veći spremnik vode...mada je i ovaj dovoljan. Da, možete pokupiti vodu na tuš kabini ali ako je staklo ravno. To Vam funkcionira kao brisac stakla na autu, samo što usisava vodu u spremnik. Stakla tuša možete obrisati i s rucnim brisacem autostakla, to dođe par kn, ionako Vam voda curi u kadu.
2021 12 05
Hvalaa Vam punooo na informacijama
2021 12 05
Meni je top!
2021 12 05
Ja sam nedavno kupila Viledin XXL parni čistač i oduševljena sam.
2021 12 10
Cure postavila sam nedugo upit o cistacu i windomaticu kakva imate iskustva , no kupila sam danas parni cistac podova i windomatic i baš sam oduševljena proizvodima efikasni su i korisni .
prije 12 sata