Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Pojačano ispadanje kose, kako spriječiti?

Drage ženice, Zadnja dva tjedna mi je kosa nenormalno počela ispadati, doslovce mi pramenovi ispadaju, pogotovo nakon pranja kose, nikada mi se to prije nije događalo, imala sam dugu lijepu gustu kosu, sad je rijetka i morala sam ju skroz skratiti što nisam već skoro 15 godina.. Kosa je u korijenu full slaba, ispada ak je sam takneš, a vlas je dosta čvrsta. Prebolila sam koronu u 11 mjesecu, i čitala sam da je moguće pojačano ispadanje kose nakon par mjeseci od preboljenja, ali se može spriječiti sa korištenjem nekih suplimenata. Mene sad zanima da li ste prošle slično iskustvo, te što ste pile/koristile za jačanje korijena kose? Svaka preporuka je dobro došla! Bojim se da ne oćelavim..😪 Hvala svima!❤️
2022 01 23
Pozdrav, Meni je užasno opadala negdje prije jeseni i u jesen, više od onog uobičajenog sezonskog opadanja pa sam počela piti Solgar vit 75 koji sadrži toliko toga da je teško promašiti ako ti nešto nedostaje u organizmu, a uz to tinkturu od koprive, više od preporučenog na svoju odgovornost i ne samo da je prestala opadati već mi je narasla hrpa nove mlade kose, obrve su mi se progustile koje nemam od mahnitog čupavanja devedesetih, nokte sada režem 2x tjedno jer rastu brzo i sl. Također sam koristila ricinusovo ulje u koje sam dodavala eterično od ružmarina prije svakog pranja a to je svaki drugi dan jer imam masniji tip kose, a masnoća inače guši korijen, uvijek mi je opadala u pramenovima ako ju ne bih oprala npr.tjedan dana.
2022 01 23
Moje preporuke su definitivno za kolagen (pijem pola preporučene količine) Šampon kopriva (Bakina riznica ljepote)...meni se na taj način kosa skroz oporavila. Sretno :-)
2022 01 23
Puno vam hvala, svakako cu probati vise toga, nadam se da ce biti uspjesno.☺️
2022 01 23
Merz tablete -kosa, koza, nokti 👍
2022 01 23
> Majicka00: > Drage ženice, > Zadnja dva tjedna mi je kosa nenormalno počela ispadati, doslovce mi pramenovi ispadaju, pogotovo nakon pranja kose, nikada mi se to prije nije događalo, imala sam dugu lijepu gustu kosu, sad je rijetka i morala sam ju skroz skratiti što nisam već skoro 15 godina.. > Kosa je u korijenu full slaba, ispada ak je sam takneš, a vlas je dosta čvrsta. > Prebolila sam koronu u 11 mjesecu, i čitala sam da je moguće pojačano ispadanje kose nakon par mjeseci od preboljenja, ali se može spriječiti sa korištenjem nekih suplimenata. > Mene sad zanima da li ste prošle slično iskustvo, te što ste pile/koristile za jačanje korijena kose? > Svaka preporuka je dobro došla! > Bojim se da ne oćelavim..😪 > Hvala svima!❤️ Bok, ja sam imala sličan problem. Moj savjet, pregledaj hormone prije nego išta odlučiš piti! Meni su zbog stresa hormoni napravili kaos u organizmu! Sretno :")
2022 01 23
> Viktorija7: > Merz tablete -kosa, koza, nokti 👍 Hvala na savjetu!😊
2022 01 23
> Dodo88: > > Majicka00: > > Drage ženice, > > Zadnja dva tjedna mi je kosa nenormalno počela ispadati, doslovce mi pramenovi ispadaju, pogotovo nakon pranja kose, nikada mi se to prije nije događalo, imala sam dugu lijepu gustu kosu, sad je rijetka i morala sam ju skroz skratiti što nisam već skoro 15 godina.. > > Kosa je u korijenu full slaba, ispada ak je sam takneš, a vlas je dosta čvrsta. > > Prebolila sam koronu u 11 mjesecu, i čitala sam da je moguće pojačano ispadanje kose nakon par mjeseci od preboljenja, ali se može spriječiti sa korištenjem nekih suplimenata. > > Mene sad zanima da li ste prošle slično iskustvo, te što ste pile/koristile za jačanje korijena kose? > > Svaka preporuka je dobro došla! > > Bojim se da ne oćelavim..😪 > > Hvala svima!❤️ > Bok, ja sam imala sličan problem. Moj savjet, pregledaj hormone prije nego išta odlučiš piti! Meni su zbog stresa hormoni napravili kaos u organizmu! Sretno :") Mislila sam i ja da je zbog stresa, jer stvarno jesam bila u malo jacem stresu kad je to pocelo, ali sam ja i inace cesto u stresu, a nikad eto problema sa kosom, pa sam koronu okrivila.🤷‍♀️ Tako da je i to moguce. Hvala na savjetu!
2022 01 23
Selen isto pomaze 😊
2022 01 23
https://www.yasenka.hr/en/ preporucujem kolagen od yasenke, imaju i bas posebne proizvode za rast kose.
2022 01 23
osim tih dodataka prehrani probajte i sampon Kron za jacanje kose. meni je uz ovo i ricinusovo ulje pocela rasti mlada kosa i puno manje opada. ima ga u svim drogerijama
2022 01 24
Provjerite zeljezo, vitamin D, eventualno spolni hormoni. Meni pada, uzimam Solgar multivitamine, vit.D ampule i zeljezo. Meni je sve ovo bilo nisko plus stres, stitnjaca i predmenopauza.
2022 01 28