Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Prevara? Adidas Outlet Hrvatska

Pozdrav drage krpičarke. Imam jedan veliki problem. Jučer sam naručila tenisice preko Adisas Outlet Hrvatska. Znači listam stranicu već par puta i stvarno se činilo sve okej. Ono prepoznam lažne stranice, al nažalost mislim da sam na ovu nasjela. Uglavnom naručim adidas samba rose. Platila sam ih 620 kn Upisem adresu, broj poste podatke itd. Imala sam cak tamo i izracun dostave. I placam preko kartice i sve okej. I na kraju kad sam narucila, dodje mi ovo (stavit cu fotografiju) kao da se odlogiram radi sigurnosti tj pritisnem log off. I kao radi popusta i prevelikih narudzbi da ih mogu ocekivati od 7 do 15 dana i kad ih posalju da salju racun emailom. Okej. I sad idem uci na stranicu google me upozorava na obmanjajuću web lokaciju i nema sanse da uđem. Ostala sam bez 620 kuna,a jos ne znam jesam li prevarena ili ne. Je li netko imao sličnu situaciju? Pls help ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4e0494f88124c6c2315e6517a33192d5.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/62b461cbf879bbf2c49764fa6507d66a.jpg)
2022 03 16
Bas sam pokusala otici na stranicu i radi bez problema Na stranici im i pise da je dostava od 7-15 dana Jeste dobili na mail potvrdu naruđbe?
2022 03 16
Meni se takva stvar znala dogoditi sa stranicama koje cesto koristim i znam da su sigurne tj pojavila bi mi se slicna obavijest tako da mislim da ne mora znaciti, ali ne bih znala sa sigurnošću.
2022 03 16
> kozmetika88: > Bas sam pokusala otici na stranicu i radi bez problema > Na stranici im i pise da je dostava od 7-15 dana > Jeste dobili na mail potvrdu naruđbe? Nije mi stigao mail. To mi je bilo malo čudno jer inače dobijem mail kao za potvrdu narudžbe. Al pisalo je da salju racun u mailu kada narudzba krene. Ne znam, bojim se da sam nasjela iako se nadam da nisam. Al evo ako i jesam, da znaju ostali da nebi prosli kao ja. Javim se za 15 dana 😅
2022 03 16
> kozmetika88: > Bas sam pokusala otici na stranicu i radi bez problema > Na stranici im i pise da je dostava od 7-15 dana > Jeste dobili na mail potvrdu naruđbe? E da zar vam nije malo čudno što su cijene u eurima, a hrvatski je outlet? Meni je to tek sada malo čudno.
2022 03 16
Ako sumnjate na prijevaru, mislim da u banci možete pokazati to što Vam izbacuje upozorenje i onda banka na temelju toga može pokrenuti postupak vraćanja novca. Nadam se da netko zna malo više, ali u svakom slučaju na Vašem mjestu bih otišla direkt u banku. Moguće da čim prođe uplata na stranici imate blok za pristup, a nama ostalima fiktivno stranica radi.
2022 03 16
Neobicno je sto su cijene u eurima,i postarina je 110kn koliko sam vidjela,sto je stvarno puno To se sigurno ne salje iz HR ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/70332e6f14fef29af16ef4796e21f679.jpg)
2022 03 16
> FeatherSpine: > Ako sumnjate na prijevaru, mislim da u banci možete pokazati to što Vam izbacuje upozorenje i onda banka na temelju toga može pokrenuti postupak vraćanja novca. Nadam se da netko zna malo više, ali u svakom slučaju na Vašem mjestu bih otišla direkt u banku. Moguće da čim prođe uplata na stranici imate blok za pristup, a nama ostalima fiktivno stranica radi. Hvala Vam puno. Pokušat ću sutra na banci vidjeti.
2022 03 16
> kozmetika88: > Neobicno je sto su cijene u eurima,i postarina je 110kn koliko sam vidjela,sto je stvarno puno > To se sigurno ne salje iz HR ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/70332e6f14fef29af16ef4796e21f679.jpg) Pise izracun dostave. Ja sam upisala županiju i mjesto odakle sam, postarina je bila oko 78 kn. Da bilo mi je čudno, al opet mi je izgledalo sve u redu pa sam mislila možda se šalje iz neke druge države pa košta toliko. Ništa, hvala Vam vidit ću sve kroz koji dan.
2022 03 16
> FeatherSpine: > Ako sumnjate na prijevaru, mislim da u banci možete pokazati to što Vam izbacuje upozorenje i onda banka na temelju toga može pokrenuti postupak vraćanja novca. Nadam se da netko zna malo više, ali u svakom slučaju na Vašem mjestu bih otišla direkt u banku. Moguće da čim prođe uplata na stranici imate blok za pristup, a nama ostalima fiktivno stranica radi. Dečko mi je maloprije pokušao ući, neće ni njemu. Njemu se isto upozorenje prikazuje, a ništa nije naručio.
2022 03 16
Zašto Im Je Svako Početno Slovo Veliko? 99% sam sigurna da je fejk stranica..
2022 03 16
Probala sam i ja sada, također mi iskače upozorenje ,:(
2022 03 16
Ništa, nasjela sam. Znam da neću idući put. Na teži načim sam skontala. Evo čisto da znate ako vam bude iskakala stranica da ništa ne naručivate. Hvala Vam. Poz
2022 03 16
Čudna je stranica, taj HR je kao translate, ali onda to nije Outlet Hrvatska- jer zašto bi se stranica koja je na engleskom zvala Outlet Hrvatska? Ili zašto bi se stranica koja je namijenjena hrvatskom tržištu prevodila na engleski? Ne kupujem online nikada pa nemam iskustva, ali sam prošla stranica i stranica, ova je baš loša, neke fotke su baš loše, logo se razlijeva, nema kontakta i adrese kompanije, svašta nešto tu fali, otkad su artikli - izbornik dolje u dnu, a ne u glavnom izborniku, čudno je to sve, ....jedino ne kužim kako dođu tako brzo u vrh s pregledima..
2022 03 16
> sanjaurban: > Čudna je stranica, taj HR je kao translate, ali onda to nije Outlet Hrvatska- jer zašto bi se stranica koja je na engleskom zvala Outlet Hrvatska? Ili zašto bi se stranica koja je namijenjena hrvatskom tržištu prevodila na engleski? Ne kupujem online nikada pa nemam iskustva, ali sam prošla stranica i stranica, ova je baš loša, neke fotke su baš loše, logo se razlijeva, nema kontakta i adrese kompanije, svašta nešto tu fali, otkad su artikli - izbornik dolje u dnu, a ne u glavnom izborniku, čudno je to sve, ....jedino ne kužim kako dođu tako brzo u vrh s pregledima.. Najgore mi je od svega kad god sam upisala ovaj model tenisica svaki put mi je ova stranica izlazila. Znaci doslovno mi je iskakala. Nigdje ih nisam mogla naci nego tu. Sad mi je samo zao sto nisam pouzecem placanje stavila. Nasjela sam nazalost, svjesna sam. Samo evo da znaju i drugi da ne budu ludi kao ja.
2022 03 16
1 2 3 4 5 Sljedeći