Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Ne reagira za slanje poruke

Kontaktirala sam gospođu jučer za kupnju artikla. Poslala mi je jutros podatke za uplatu i odmah joj uplatim i sad joj više ne mogu pisati. Trebala bi joj napisati podatke za slanje. Ali kad napišem neće da pošalje. Sto puta kliknem "pošalji" i neće. Jel imao tko takav slučaj? Ne znam šta da radim!
2022 05 02
Ako ostavljate mail do toga je. Razdvojite ga a gospođi naglasite da je spojeno. Npr.: ime.prezime @gmail.com
2022 05 02
> tina233: > Kontaktirala sam gospođu jučer za kupnju artikla. Poslala mi je jutros podatke za uplatu i odmah joj uplatim i sad joj više ne mogu pisati. Trebala bi joj napisati podatke za slanje. Ali kad napišem neće da pošalje. Sto puta kliknem "pošalji" i neće. Jel imao tko takav slučaj? Ne znam šta da radim! To se meni nedugo desilo. Preko mobaca sam bila na Krpicama. E i tako dobrih 5 min, i onda odjednom je samo proradilo i poslalo se. Iskljucila sam browser i stranicu i vratila se za par min. Eeeeee znam sto je bio problem. Pazi da ti koka poruka nije preduga. Ja sam isto slala text + podatke za slanje. I onda sam to odvojila u dvije poruke i poslalo se. Dadada, text mi je bio predugacak valjda. 🤗 nadam se da pomogne. Mislim vidim da je prije 10 dana post moguce da je rjeseno. No mozda nekom drugom pomogne.
2022 05 13
LP. Meni nije jasno zasto se stavlja u kontakt Gmail kad ga vecina ne otvara?? Mislim ako nesto prodajes onda valjda i trebas gledati upite....mislim da je to jedan veliki nedostatak na ovoj stranici.
2022 05 15
> Tratincica03: > LP. Meni nije jasno zasto se stavlja u kontakt Gmail kad ga vecina ne otvara?? Mislim ako nesto prodajes onda valjda i trebas gledati upite....mislim da je to jedan veliki nedostatak na ovoj stranici. Gmail se stavlja kada se salju podaci za Tisak. I kako mislite da ga vecina ne otvara? Pa obavijesti o porukama stizu na mail. Svi imamo zivot i izvan krpica i ne mozemo pregledavati upite x puta na dan.
2022 05 29