Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Ne reagira za slanje poruke

Kontaktirala sam gospođu jučer za kupnju artikla. Poslala mi je jutros podatke za uplatu i odmah joj uplatim i sad joj više ne mogu pisati. Trebala bi joj napisati podatke za slanje. Ali kad napišem neće da pošalje. Sto puta kliknem "pošalji" i neće. Jel imao tko takav slučaj? Ne znam šta da radim!
prije 23 dana, 17:49
Ako ostavljate mail do toga je. Razdvojite ga a gospođi naglasite da je spojeno. Npr.: ime.prezime @gmail.com
prije 23 dana, 17:59
> tina233: > Kontaktirala sam gospođu jučer za kupnju artikla. Poslala mi je jutros podatke za uplatu i odmah joj uplatim i sad joj više ne mogu pisati. Trebala bi joj napisati podatke za slanje. Ali kad napišem neće da pošalje. Sto puta kliknem "pošalji" i neće. Jel imao tko takav slučaj? Ne znam šta da radim! To se meni nedugo desilo. Preko mobaca sam bila na Krpicama. E i tako dobrih 5 min, i onda odjednom je samo proradilo i poslalo se. Iskljucila sam browser i stranicu i vratila se za par min. Eeeeee znam sto je bio problem. Pazi da ti koka poruka nije preduga. Ja sam isto slala text + podatke za slanje. I onda sam to odvojila u dvije poruke i poslalo se. Dadada, text mi je bio predugacak valjda. 🤗 nadam se da pomogne. Mislim vidim da je prije 10 dana post moguce da je rjeseno. No mozda nekom drugom pomogne.
prije 12 dana, 13:29
LP. Meni nije jasno zasto se stavlja u kontakt Gmail kad ga vecina ne otvara?? Mislim ako nesto prodajes onda valjda i trebas gledati upite....mislim da je to jedan veliki nedostatak na ovoj stranici.
prije 10 dana, 12:25